Inspiratie

Barbara LeNoble in gesprek met Paul van de Krol over gezondheid

‘De stoffen in bewerkt eten…’

Gezondheidsexpert Paul van de Krol (ManGen 5/2, intuïtief, individueel, Sleeping Phoenix) heeft veel kennis over het menselijk lichaam en welvaartsziekten. In deze aflevering onthult Paul een aantal geheimen over voeding die we eigenlijk op school hadden moeten leren.

Paul heeft zijn hele leven al veel vrijheid nodig. Doen en laten waar hij blij van wordt is altijd belangrijk geweest. Zo startte hij al vrij jong zijn eigen droombedrijf als zanger en entertainer en verdiende in 100 dagen per jaar een heel goed inkomen. Zo had hij ineens veel vrije tijd over om zichzelf te ontwikkelen.
Wat hem bezighoudt is: Hoe kun je gezond blijven en wat is het effect van voeding? Hij vond geluk, succes en overvloed door zich niet te laten opslokken door het maatschappelijke systeem en bleef dicht bij zichzelf.

Met The Best You Can Be Academy helpen Paul en zijn vrouw Petra (aflevering 3) het leven te versimpelen, de vreugde te verhogen en vooral jezelf te bevrijden uit beklemmende situaties.

Geïnspireerd? Deel het!

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Twitter
Email

Nog meer inspiratie?

Andere mensen bekeken ook:

Renee Leenderts in gesprek met gezondheidsexpert Paul van de Krol

VIDEO: Vandaag zijn we te gast bij kasteel Maurik in Vught, waar ondernemersvraagbaak Rene Leenderts...

Expat to repat, Mirjam de Bakker in gesprek met Petra Donkers over holistische gezondheid

Nicole Smit, hyperventilatiecoach in gesprek met Petra Donkers over zingen, belemmerende gedachten en overtuigingen en...

Hoe je voldoende water kunt drinken zonder veel naar de WC te moeten

Ontdek hoe je effectief gehydrateerd kunt blijven zonder overmatig toiletbezoek.