Weekend 25/26 november 2023

Compleet Gezond voor ondernemers

De Ultieme Synergie van Lichaam, Hoofd & Hart

Stel je eens voor: Een energiek, bloeiend leven zonder het gevoel dat je iets mist door beperkingen in je gezondheid. 

Dat kan! Of je nu een jonge ondernemer bent die net begint of een doorgewinterde CEO, dit weekend is gemaakt voor jou. Zet het in je agenda: 25 en 26 november in Vught of live via een live stream online!

Waarom Wil Je Dit Niet Missen?

👉 Gezondheidsgeheimen onthult: Alles wat je zou willen weten om gezond jong te zijn, te blijven of te worden tot aan het herontdekken van jouw verborgen energie & dat wat jouw belemmerd je doelen te bereiken.

👉 De magische combinatie van Paul en Petra: Terwijl Petra jouw geest verrijkt en je energielevel een boost geeft, zorgt Paul ervoor dat je lichaam de aandacht krijgt die het verdient. Zo ervaar je de ultieme synergie van lichaam en geest.

Programma & Highlights

Zaterdag 25 & zondag 26 november

LIVE of ONLINE bij te wonen

 • Live locatie: Helvoirtseweg 174, 5263 EJ Vught (parkeren bij de 4 kolommen)
 • Ontvangst: 9:30 uur, start stipt om 10 uur i.v.m. live uitzending
 • Einde: zaterdag 21:00, zondag 17:00 uur (waarna netwerkborrel)
 • Live plaatsen: Slechts 20 beschikbaar voor live deelname
 • Online deelname: Jazeker, het weekend wordt live uitgezonden!

👉 Wetenschappelijk onderbouwd & bewezen effectief: Vergeet die vluchtige gezondheidstrends. Onze aanpak is gebaseerd op peer-reviewed, wetenschappelijk onderzoek. Kortom, dit is geen hocus pocus; dit is de real deal.

👉 Speciaal voor jou: Dit is meer dan een gezondheidsweekend. Het is een energieke mix van diepgaande kennis, humor, interactieve oefeningen en inspirerende verhalen. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten, tips én een flinke energie boost!”

Dag 1: Zaterdag 25 november

Fysieke Gezondheid & Levensstijl

door Paul van de Krol

Paul is zijn leven lang gefascineerd door gezondheid en dat straalt hij ook uit. Met zijn 51 jaar is hij een inspirerend voorbeeld voor de jongere generatie.

Hij heeft een geheel eigen visie op gezondheid die gebaseerd is op de oerkracht & het zelfherstellend vermogen van de mens. Hij volgde de laatste 10 jaar een aantal vooraanstaande, onafhankelijke Amerikaanse professoren die opzienbarende inzichten aan het licht brachten met hun wetenschappelijke, peer reviewed, studies. 

Door het toepassen van deze nieuwe kennis, voelen Paul & Petra zich gezonder en jonger dan ooit.  Met een praktische inslag en een vleugje humor vertelt Paul zijn verhaal wat even luchtig als waardevol is.

Mensen zijn gefascineerd wanneer Paul spreekt. Zijn logisch opgebouwde verhaal laat niemand onberoerd. Veelgehoorde reacties zijn: “Wow, zo heb ik gezondheid nog nooit bekeken.”

Je krijgt niet alleen inzichten maar ook praktische tips die direct toepasbaar zijn. Het is alsof de puzzelstukjes eindelijk op hun plek vallen: “Wow, zo had ik het nog nooit bekeken,” horen we vaak.

Hebben we je interesse gewekt? Reserveer dan nu je plek voor deze dag of dit unieke weekend. 

Highlights

Zaterdag 25 november

Je krijgt o.a. antwoorden op de volgende vragen:

 • Hoe kan ik mijn aanhoudende vermoeidheid aanpakken om mijn bedrijf effectiever te leiden?
 • Is er een manier om mijn ideale gewicht te bereiken zonder mijn levensstijl radicaal te veranderen, zodat ik nog steeds kan genieten van zakendiners en netwerkevents?
 • Zijn de lichamelijke ongemakken die ik begin te ervaren een onvermijdelijk deel van ouder worden, of kan ik er iets aan doen om mijn bedrijf langer te leiden?
 • Kan ik het verouderingsproces vertragen om mijn carrière en bedrijf langer op een hoog niveau te houden?
 • Wat zijn de echte oorzaken achter mijn frequente hoofdpijn en hoe kan dit mijn zakelijk succes beïnvloeden?
 • Hebben jullie praktische tips die ik meteen kan toepassen om mijn algehele welzijn te verbeteren, waardoor ik effectiever kan zijn in mijn rol als ondernemer?

Dag 2: Zondag 26 november

De Reis naar Jezelf

Ontrafel de handleiding van je leven
& Vul jezelf met energie
& Bereik zonder belemmeringen je doelen

door Petra Donkers

De puzzelstukjes van je leven liggen voor je, maar zie je het grotere plaatje? Stel je voor, een leven waarin je jouw unieke handleiding kent en volgt. Een leven waarin je geen spijt kent, maar volop leeft en geniet. En dat alles binnen handbereik, als je maar weet waar je moet beginnen. Dat begin is hier en nu, op zondag 26 november, met Petra Donkers.

Waarom mag je dit niet missen?

👉 Omdat je niet alleen leert over je eigen unieke levensblauwdruk, maar ook hoe je af kunt rekenen met diepgewortelde angsten en belemmerende overtuigingen. 

👉 Omdat je ontdekt hoe nature en nurture je gevormd hebben, maar niet hoeven te bepalen wie je bent of wordt. 

👉 Omdat dit meer is dan een lezing; het is een interactieve ervaring die je voorbereidt op een leven vol authenticiteit en voldoening.

 

Highlights

Zondag 25 november

Zondag Programma: 10:00 – 17:00 uur, afgesloten met een netwerkborrel

Ontdek, Ontwar, Ontketen 

• Sessie 1: Workshop Human Design: “Kom in je Kracht met jouw persoonlijke handleiding van je leven”
We beginnen bij het begin: je blauwdruk. Ontdek hoe deze je unieke zelf vormt en hoe je er toegang toe kunt krijgen.

• Sessie 2: “Gebonden door Conditionering: Hoe je Opgroeit, maar Niet Opgeeft”
Leer hoe opvoeding en omgeving je beïnvloeden en hoe je je los kunt maken van deze ‘valse waarheden’. 

• Sessie 3: Workshop “De Kunst van het Loslaten: Creëer je Eigen Waarheid”
Maak kennis met strategieën en technieken om jezelf te bevrijden van belemmerende gedachten en gedragingen.

• Sessie 4: Workshop: “Fluitend je Burn-out Uit: Moeiteloos Meer Energie”
Als kers op de taart onthult Petra haar persoonlijke verhaal over het overwinnen van burn-out en het hervinden van energie.

Afsluitende Netwerkborrel: Wissel ervaringen uit en connect met gelijkgestemden.

Aan het einde van de dag: Je gaat niet alleen naar huis met diepgaande inzichten, maar ook met concrete stappen om dichter bij je ware zelf te komen. Geen spijt, alleen groei. Want het leven is te kort om iemand anders te zijn dan jezelf.

Conclusie: Als je op je sterfbed wilt kunnen zeggen: “Ik heb alles uit mijn leven gehaald,” dan is dit de plek om te beginnen. Reserveer nu je plek en begin de meest belangrijke reis van je leven: de reis naar jezelf.

Programma en highlights

Tarieven 💰

Voor ondernemers, prijs exclusief btw: €97,- voor één dag en €157,- voor het hele weekend. Online en live zijn dezelfde prijzen. Wees er snel bij, want vol = vol!

Je gaat naar huis met een rugzak vol direct toepasbare tools, die je leven moeiteloos naar een hoger plan kunnen tillen. Dit is méér dan een leuk weekendje weg, dit is een investering in jezelf.


Reserveren 🎫

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Of je nu live aanwezig wilt zijn of liever online volgt, reserveer je plek nu!


Dus… Are you ready to be the best you can be? 🌟

Laat je pyjama maar alvast klaarleggen of stof een mooie outfit af. Het wordt een weekend om nooit te vergeten!

 

Wie zijn wij?

Waarom je dit live wilt beleven

Een online sessie kan informatief zijn, maar live aanwezig zijn op dit unieke weekend tilt je ervaring naar een geheel nieuw niveau. Hier zijn een paar redenen waarom je dit niet wilt missen als je live aanwezig bent:

Meer Impact: De energie van een live event is onvervangbaar. De directe interactie met Petra en Paul, de mogelijkheid om vragen te stellen en de collectieve vibe van gelijkgestemde mensen maken wat je leert veel impactvoller.

Netwerkmogelijkheden: Dit is je kans om te connecten met andere jongvolwassenen en pionierende ondernemers die net zo gepassioneerd zijn over groei en gezondheid als jij. Nieuwe vriendschappen en zakelijke connecties liggen voor het oprapen.

Persoonlijke Vragen Stellen: Je kunt je brandende vragen direct aan Petra en Paul stellen. Dit soort persoonlijke interactie kan je net dat beetje extra inzicht geven dat je nodig hebt.

Gezamenlijke Pauzemomenten: Tijdens de pauzes is er volop gelegenheid om ervaringen te delen en relaties op te bouwen. Plus, een beetje gezelligheid doet wonderen voor je welzijn!

Samen Oefeningen Doen: Veel van wat je leert, wordt krachtiger door het meteen in de praktijk te brengen. Tijdens dit live event zijn er gezamenlijke oefeningen die de theorie tot leven brengen.

Dus, klaar voor een weekend dat meer is dan alleen maar luisteren en notities maken? Reserveer je plek en ervaar zelf de magie van een live event!

#oertijd #levenscyclus #Human Design #PSYCH-K #Diabetes #Hoge bloeddruk #cholesterol #B.Energized #metabool syndroom #microbioom #geluk #slapen #dagelijkse gewoonten #stress #angst #trauma #immuunsysteem #zelfherstellend vermogen #zelfsabotage #8 gezondheidswetten #deconditioneren #Bruce Lipton #Joe Dispenza