Hart & Ziel

Grenzeloos Gelukkig

 

Voel jij je ook soms gevangen door onzichtbare barrières die je ware geluk in de weg staan?

Je bent zeker niet de enige met deze uitdaging. In de wereld van ondernemerschap, waar passie en ambitie centraal staan, is het niet ongewoon dat obstakels zoals stress, belemmerende overtuigingen en angsten zich opstapelen en je belemmeren om je doelen te bereiken.

Deze mentale blokkades kunnen diep geworteld zijn, vaak voortkomend uit persoonlijke ervaringen of zelfs trauma’s uit het verleden. Ze sluipen ongemerkt je gedachten en dagelijkse routines binnen, waardoor je vaak onbewust wordt gehinderd of gesaboteerd in het bereiken van je volledige potentieel.

Het goede nieuws? Deze barrières zijn niet onoverkomelijk.

‘’Waar gedachten leiden, volgt de realiteit; meesterschap over de geest is meesterschap over het leven.‘’

Goud in handen

De sleutel naar succes

Stel je voor dat je je angsten en twijfels die je tegenhouden kunt transformeren in kracht en zelfvertrouwen. Dat je de stress die je dagelijks ervaart kunt omzetten in rust en focus, waardoor je bedrijf en persoonlijk leven een nieuwe dimensie van succes en vervulling bereiken.

Bij “Mental Mastery” bieden we je de sleutel naar jouw succes. Onze aanpak is erop gericht om de diepere lagen van je onderbewustzijn te verkennen en aan te pakken, waardoor je niet alleen tijdelijke verlichting vindt, maar een blijvende verandering in hoe je denkt, voelt en handelt.

 

Totale plaatje

Wat maakt Grenzeloos Gelukkig uniek?

De magie van dit programma zit in de krachtige synergie tussen persoonlijke begeleiding en meerdere geweldig krachtige tools zoals Human Design en PSYCH-K®. Dit acht maanden durende traject is een reis naar zelfontdekking, transformatie en succes.

In drie maanden ga je intensief 1:1 aan de slag met Petra

 • Grenzeloos Gelukkig Analyse Quizz

 • Persoonlijk kennismakings- en intentiegesprek:
  Een sessie om je uitdagingen, wensen en doelen te verkennen.

 • Boosterdag:
  Een diepgaande, inspirerende dag op een prachtige locatie met een voedzame, gezonde lunch.

  Inclusief: 

  Grenzeloos Gelukkig Analyse

  Human Design Analyse: Diep inzicht in jezelf
  – Wat is jouw persoonlijke mentale handleiding?
  – Wat heb jij te brengen?

 • 7 maandelijks retreatdagen (kleine groep)

 • 7 Persoonlijke Grenzeloos Gelukkig sessies (1 dagdeel per sessie) 
  We gaan aan de slag met wie jij bent en wil zijn. Op welke vlakken sta jij al in je kracht, en waar liggen jouw onzekerheden, angsten en belemmeringen? Welke trauma’s mogen plaatsmaken voor jouw power? We werken rechtstreeks in je onderbewustzijn. En we zorgen ervoor dat jouw onderbewustzijn hetzelfde geloofd als je bewustzijn. 

  Op basis van jouw blauwdruk ofwel handleiding van je leven ontdekt via Human Design in combinatie met jouw drijfveren uit FLOW gaan we met behulp van de krachtige PSYCH-K® het proces om dichter bij jezelf te komen te versnellen. Stel je voor: je ontdekt niet alleen je eigen unieke gebruiksaanwijzing maar leert ook hoe je die kunt optimaliseren!

  Tijdens deze Mental Mastery sessies gaan we actief aan de slag met je eigen Human Design Chart. Allereerst leer je jezelf beter kennen, waardoor je absoluut gelukkiger wordt met jezelf. We horen vaak: Oh, vandaar dat ik dat doe. We identificeren en balanceren diepgewortelde overtuigingen die je tegenhouden om je volle potentieel te leven.

  Vervolgens bepalen we actiestappen die jij in de praktijk gaat brengen om de veranderingen die we op onbewust niveau hebben gedaan te integreren in je leven. 

  De take-away:
  Transformatie om je leven en relaties een krachtige upgrade te geven. 

 • 5 Online interventie sessies (1 uur). 

 • 5 dagen per week beschikbaar voor vragen via persoonlijke app groep

 • We sluiten af met een verhelderende wandeling en lunch.

Dus als je klaar bent om je professionele en persoonlijke leven naar een hoger niveau te tillen, dan is dit programma op je lijf geschreven.

‘’Van Stagnatie naar Succes

Jeroen, ooit een topverkoper in dienstverband, worstelde om zijn eigen bedrijf van de grond te krijgen. Via "Mental Mastery" ontdekte hij de kern van zijn uitdagingen, transformeerde ze, en groeide uit tot een succesvolle ondernemer met een jaarinkomen van meer dan €100.000. Zijn reis is een bewijs van wat mogelijk is wanneer je interne blokkades doorbreekt."

- Het verhaal van Jeroen

Ontketen jezelf

Ben jij klaar voor een doorbraak?

Als je klaar bent om je professionele en persoonlijke leven naar een hoger niveau te tillen, is het programma Mental Mastery perfect voor jou. 

Dit programma is speciaal ontworpen voor passiegedreven ondernemers die klaar zijn om de ketenen van hun belemmeringen te breken en hun ware potentieel te ontsluiten.

HUMAN DESIGN

Blauwdruk van je leven

Met HUMAN DESIGN kijken we naar de blueprint van je leven, wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen, wat maakt jou uniek als mens en wat past het beste bij jou. Ook geeft het je inzichten in hoe je bent geconditioneerd, ofwel hoe je op onderbewust niveau bent geprogrammeerd. En het helpt je vervolgens op weg om de beste versie van jezelf te worden.

Als je je bewust wordt van je conditionering, brengt dat vaak herkenning maar ook pijn met zich mee. We willen het liefst zo snel mogelijk weg van de pijn, maar de ogen sluiten is nu geen optie meer. Wat we wel willen, is zo snel mogelijk ontwikkelen en onze shit opruimen. En daar is nu een oplossing voor, en niet zomaar één….

PSYCH-K®

Transformatie op onderbewust niveau voor directe deconditionering

Gelukkig hebben we de geweldige tool: PSYCH-K®.  Dit is een techniek uit de energetische psychologie, om het groeiproces drastisch te versnellen. De K staat voor Key, PSYCH voor mind. Het is dus de sleutel tot je mind, beter gezegd, tot je onderbewustzijn, waar alle mentale programma’s zijn opgeslagen.

Op een eenvoudige en tevens zeer effectieve manier, veranderen we met PSYCH-K® jouw verouderde, belemmerende overtuigingen in nieuwe, ondersteunende overtuigingen. Zelfs angsten & fobieën, waar je misschien al je gehele leven mee kampt, verdwijnen met PSYCH-K® moeiteloos uit je leven. Tevens kunnen we persoonlijke trauma’s uit je leven en uit de familielijn verwerken.

Deze magische combinatie tussen Human Design & PSYCH-K® zorgt voor VRIJHEID & GELUK in je leven!