Je authentieke zelf

Ontdek jouw Human Design

Voel je dat er meer in jou zit, maar kom je er niet bij? Ontdek hoe Human Design de sleutel kan zijn tot jouw volledige potentieel – in gezondheid, geluk en leiderschap. 

Human Design is een revolutionaire methode die jouw unieke blauwdruk onthult om optimaal te functioneren – zowel persoonlijk als professioneel. Begrijp jezelf beter, neem de juiste beslissingen en sta sterker als (persoonlijk) leider.

Ontdek hier wat mijn Human Design Coaching zo bijzonder maakt. 

Jouw handleiding

Wat is Human Design?

Jouw Human Design biedt jou een unieke reis naar zelfontdekking. Door je geboortedatum, -tijd en -plaats te gebruiken, onthult het jouw persoonlijke handleiding. Dit inzicht helpt je de kern van je ware aard te begrijpen, waardoor je leert leven in harmonie met je eigen unieke set van natuurlijke kenmerken en talenten.

Door jezelf beter te begrijpen, verbeter je niet alleen de relatie met jezelf, maar ook met je team en je gezin. Het gaat verder dan zelfkennis; het biedt praktische handvatten voor hoe je op je best kunt zijn, in elke situatie.

Wij brengen jou een unieke combinatie van Human Design analyse met persoonlijke coaching om jezelf en de mensen om je heen op een diep niveau te begrijpen en je te helpen groeien, zowel zakelijk als privé. Met de mooie bonus: een experimentversneller die jouw proces van zelfontdekking en persoonlijke ontwikkeling aanzienlijk versnelt. 

Hoe komt een Human Design Chart tot stand?

Yes

Kom in je kracht met Human Design

Een Human Design Reading is een diepgaande persoonlijke sessie die licht werpt op jouw unieke genetische ontwerp. Door gebruik te maken van je geboortedatum, -tijd, en -plaats, creëert een Human Design expert een gedetailleerde kaart, je bodygraph, die een visuele weergave is van de energieën en potentieel waarmee je geboren bent. Deze reading biedt essentiële inzichten in hoe je bent geprogrammeerd om te interageren met de wereld, je sterktes, uitdagingen, en je persoonlijke mechanisme voor het nemen van beslissingen.

Wat ontdek je tijdens een reading?
 • Je energietype (type): Of je nu een Manifestor, Generator, Manifesting Generator, Projector, of Reflector bent, elk type heeft zijn eigen kenmerken, hoeveelheid energie en eigen interactie met anderen.
  Hoe kan het zijn dat je je soms helemaal niet herkent in dit energietype? Dat komt vanzelf naar boven tijdens de reading. 
 • Jouw groene (self) en rode stoplicht (not self): welk gevoel geeft aan dat jij op het juiste pad zit, en welk gevoel geeft aan dat je een stap terug zou moeten doen of je beter van richting kunt veranderen? 
 • Je beslissingsmechanisme (autoriteit): Dit vertelt je hoe je het beste beslissingen kunt nemen; of dat je op je onderbuik kunt vertrouwen, of op je intuititie, of ergens een nachtje over moet slapen of juist op een heel andere manier. Je kunt zelfs op meerdere manieren informatie voor beslissingen binnen krijgen, maar welke is het belangrijkste voor jou? 
 • Je persoonlijkheid (profiel): Dit geeft dieper inzicht in je persoonlijkheid en hoe je het beste navigeert in het leven. Hoe ga je om de tegenstrijdigheid tussen beide profiellijnen, waarvan de ene vaak intern gericht is en de andere naar buiten. Of juist als beide naar binnen/buiten gericht zijn. En waar komt dit vandaan?
 • Je centra: Ontdek welke van de negen centra gedefinieerd of open zijn in jouw chart, wat invloed heeft op hoe je energie verwerkt en hoe je energie uitwisselt met anderen. Een gedefinieerd centrum betekent dat je constant over deze energie kunt beschikken. Bij een open centrum voel je energie van anderen dubbel. Hoe ga je hiermee om? Wist je ook dat je met een ongedefinieerd centrum expert kunt worden op dit gebied? Hoe? daar help ik je graag bij. 
 • Jouw kanalen: Jouw karaktereigenschappen en unieke talenten. Hoe kun je de, vaak lastige omschrijvingen, interpreteren en benutten? 
 • Jouw levensmissie (incarnatiekruis): Het specifieke pad of levensdoel dat je hier bent om te vervullen. wordt bepaald door de posities van de zon en de aarde op het moment van je geboorte en 88 dagen voor je geboorte. Hoe interpreteer je deze, soms wat algemeen lijkende omschrijving? Wat betekent dat voor jouw levenspad?
 • Jij en relaties: hoe kom jij over op anderen, wat kunnen kansen of uitdagingen zijn in relaties, hoe kan HD je leven in relatie met anderen verbeteren. 
 • etc. 
Het experiment

Na de reading begint jouw persoonlijke experiment. Dit is een uitnodiging om de opgedane kennis toe te passen in je dagelijks leven, te observeren wat werkt, en te experimenteren met het maken van beslissingen op basis van je ware aard in plaats van opgelegde conditioneringen. Dit proces van zelfontdekking en -transformatie wordt gezien als een experiment omdat het vraagt om een actieve deelname en een openheid om te leren van de ervaringen die je opdoet, met de bedoeling om authentieker te leven.

Nog een stapje verder?

Human Design reading plus coaching

Volgens Ra Uru Hu, de grondlegger van het Human Design systeem, duurt het ongeveer 7 jaar om een volledige cyclus van cellulaire vernieuwing te ondergaan, waarin je de inzichten en praktijken van Human Design integreert in je leven. Dit is de tijd die nodig is om diep gewortelde patronen te doorbreken en te vervangen door nieuwe gewoontes die meer in lijn zijn met je ware zelf. Gedurende deze periode word je aangemoedigd om bewust te worden van en te experimenteren met hoe je interacteert met de wereld, geleid door je unieke design.

Een Human Design Reading is dus niet slechts een eenmalige gebeurtenis, maar het beginpunt van een transformerende reis naar zelfkennis en authenticiteit, waardoor je leert om in harmonie te leven met je eigen natuurlijke ritme en potentieel.


Onze Magische experiment versneller, niet 7 jaar, maar…

Wij ontdekten een manier om dit experiment van 7 jaar met enkele jaren te versnellen. Hoe?  Door het herprogrammeren van je belemmerende overtuigingen in je onderbewustzijn, en het transformeren van je stress & angsten met PSYCH-K®.

Deze personen gingen je voor…

Kom in je kracht

De onvervangbare waarde van een persoonlijke reading

In het digitale tijdperk is informatie slechts een klik verwijderd, maar een persoonlijke Human Design reading biedt een diepgang en persoonlijke afstemming die het internet niet kan evenaren. Hier zijn de unieke voordelen:

Persoonlijke diepgang

Een reading gaat veel verder dan algemene informatie; het biedt een diepgaande, persoonlijke analyse die specifiek op jou is afgestemd. Het onthult unieke inzichten in jouw specifieke design, iets wat generieke bronnen op het internet niet kunnen bieden.

Interactieve ervaring

Een live reading met een expert stelt je in staat vragen te stellen en onmiddellijke feedback te ontvangen. Deze interactie maakt het mogelijk om dieper in te gaan op specifieke gebieden van interesse of zorg, en biedt een dynamische leerervaring die je niet krijgt door alleen online te zoeken.

Verheldering en begeleiding

Een ervaren Human Design lezer kan complexe aspecten van je chart verhelderen en hoe deze invloed hebben op je leven. Deze begeleiding helpt je niet alleen jezelf beter te begrijpen, maar ook hoe je positieve veranderingen kunt aanbrengen.

Toepassing op het leven

In tegenstelling tot algemene beschrijvingen, biedt een reading praktische adviezen over hoe je de kennis over je design kunt toepassen in je dagelijks leven, relaties en werk. Dit maakt de inzichten actiegericht en direct bruikbaar.

Verbinding en bevestiging

Het spreken met een expert biedt menselijke verbinding en bevestiging die verder gaat dan wat tekst op een scherm kan bieden. Het voelt vaak als een bevestiging van je ervaringen en gevoelens, wat een krachtig onderdeel is van je groeiproces.

Kortom, terwijl online bronnen waardevolle algemene inzichten kunnen bieden, kan niets de persoonlijke aandacht, diepte, en maatwerk van een Human Design reading vervangen. Het is een investering in jezelf die een fundament legt voor echte zelfontdekking en persoonlijke evolutie.

The Best You

Duo Reading - BONUS: relatie analyse

Versterk de band met je partner, vriend, familielid of collega met onze speciale Duo Human Design Reading, inclusief een diepgaande relatie analyse. Dit unieke aanbod is ontworpen om niet alleen jouw individuele energetische blauwdrukken te onthullen, maar ook om inzicht te geven in hoe jullie designs samenwerken, botsen en elkaar kunnen versterken.

Wat je kunt verwachten:

 • Dubbele Persoonlijke Analyse: Ontvang een gedetailleerde uitleg van elk individu’s Human Design type, strategie, autoriteit en meer, waarmee je een dieper begrip krijgt van jezelf en elkaar.
 • Relatie Dynamiek: Ontdek hoe jullie unieke designs elkaar beïnvloeden, inclusief inzichten in communicatiepatronen, emotionele verbinding en energiedynamiek.
 • Groei en Harmonie: Leer hoe je eventuele uitdagingen in jullie relatie kunt navigeren en benutten als kansen voor groei, en hoe je de harmonie kunt vergroten door elkaars verschillen te waarderen.
 • Praktische Toepassingen: Krijg concrete adviezen over hoe je de inzichten uit de reading kunt gebruiken om jullie relatie te verdiepen en te versterken.

Voordelen:

 • Verdiept Begrip: Bereik een nieuw niveau van begrip en empathie voor elkaar, wat de basis legt voor een sterkere en meer vervullende relatie.
 • Verbeterde Communicatie: Leer effectiever te communiceren door inzicht in elkaars behoeften en voorkeuren.
 • Gezamenlijke Groei: Gebruik jullie designs om samen te werken aan gemeenschappelijke doelen en dromen, waardoor jullie relatie bloeit.

Ideaal voor:
Duo’s van alle soorten – partners, vrienden, familieleden, of collega’s – die hun relatie willen verdiepen en een harmonieuzere verbinding willen creëren. Of je nu op zoek bent naar inzichten om jullie band te versterken of nieuwsgierig bent naar hoe jullie unieke designs samensmelten, deze reading biedt waardevolle inzichten en praktische tools voor elke relatie.

Start samen jullie reis naar betere verbinding:
Boek jullie Duo Human Design Reading met relatie analyse vandaag nog en ontdek samen hoe jullie unieke designs de sleutel kunnen zijn tot een diepere, meer harmonieuze relatie.

The Best Team

Team/Familie Workshop Dag

Verdiep de band binnen je team/gezin met onze Team Human Design Workshop Dag. Een dag vol ontdekkingen waarbij de unieke energetische blauwdrukken van elk gezinslid worden verkend, met directe impact op jullie familiedynamiek. Deze workshop onthult inzichten in jullie manier van communiceren, emotionele verbindingen en hoe je gezamenlijk kunt groeien.

Wat de dag biedt:

 • Individuele analyses: Een persoonlijk inzicht in ieders Design voor meer zelfkennis en begrip.
 • Groepsdynamiek: Een blik op hoe interacties en relaties het team vormen en beïnvloeden.
 • Groei en harmonie: Strategieën om uitdagingen in kansen te veranderen en door verschillen de harmonie te versterken.
 • Praktische inzichten: Adviezen en oefeningen om de familiebanden direct te verdiepen.

De dag omvat:

 • Informatieve sessies
 • Korte video’s ter illustratie
 • Een interactief rollenspel
 • Een heerlijke lunch

Voordelen:

 • Een dieper begrip en meer empathie binnen het team.
 • Verbeterde communicatievaardigheden.
 • Een sterkere familie door gezamenlijke doelen en dromen.

Deze workshop is ideaal voor teams/gezinnen die hun relaties willen versterken en samen willen werken aan een harmonieuzere groepsdynamiek. Meld je aan voor onze Team Human Design Workshop Dag en start een waardevolle reis naar een hechtere band.

The Best You

Ontdek je ware zelf met Petra Donkers: Jouw gids naar authentieke groei

Kiezen voor Petra is kiezen voor een reis naar authentieke zelfontdekking en persoonlijke groei. Hier is waarom:

 • Diepgaande Expertise: Petra’s expertise in Human Design biedt je waardevolle inzichten en helderheid over jouw unieke levenspad.
 • Persoonlijke Groei: Ze is toegewijd aan het onthullen van je ware potentieel, ondersteunend in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling.
 • Eenvoudige Aanpak: Met een directe en heldere methode maakt Petra complexe concepten toegankelijk en begrijpelijk.
 • Resultaatgericht: Het doel is altijd om positieve en blijvende veranderingen in je leven te creëren.
 • Verbinding: Petra’s empathie en warmte creëren een veilige en vertrouwde omgeving voor groei en zelfontdekking.

Kiezen voor Petra betekent dat je kiest voor een pad naar een authentieker, vervulder leven, begeleid door duidelijkheid, inzicht en ware transformatie.

 

Human Design Reading Individueel

2 uur (plus voorbereiding)
247 incl. btw
 • 2 uur
 • Live of online
 • PDF document van jouw reading
 • Geluidsopname van de reading
 • Herprogrammeren van 1 belemmerende overtuiging
 • Incl. voorbereiding op basis van
  jouw persoonlijke vragen

Human Design Reading
Duo

4-5 uur (plus voorbereiding)
647
494 incl. btw
 • 5 uur incl. 1 uur pauze
 • Alles van Individuele Reading
 • BONUS: Relatie analyse t.w.v. € 153,-
Meest gekozen

Human Design Reading Family

In overleg
647
offerte
 • Online kennismakingsgesprek
 • Opzet in overleg
 • Live of online
 • Incl. voorbereiding op basis van
  jouw persoonlijke vragen