Lachyoga

Lachen is gezond!

Ben je op zoek naar een unieke en stimulerende ervaring die niet alleen je lachspieren activeert, maar ook je algehele welzijn verbetert? Zoek niet verder!

Onze lachyoga workshops bieden een vernieuwende en verfrissende benadering van persoonlijke groei en teambuilding door middel van lachen.

Voor jong & oud

Ontdek de vreugde van het lachen

Waarom Lachen?

Lachen is een universele taal die grenzen doorbreekt en harten verbindt. Het heeft bewezen fysieke en mentale voordelen, zoals het verlichten van stress, het verhogen van je geluksgevoel en het verbeteren van de algehele stemming. Onze workshops benadrukken de kracht van lachen als een instrument voor ontspanning en positieve verandering.

Wat is lachyoga?

Tijdens de workshop worden lachoefeningen gecombineerd met ademhalingsoefeningen uit de yoga, strekoefeningen, ontspanning, dans en beweging.

Het resultaat? Een boost van endorfines, vermindering van stresshormonen en een verbeterde stemming.

Wat Kun Je Verwachten?

Onze lachyoga workshops zijn interactieve en dynamische ervaringen die geschikt zijn voor individuen en groepen van alle leeftijden. Onder begeleiding van ervaren lachcoaches Paul & Petra, zul je deelnemen aan een reeks speelse en stimulerende activiteiten die je uit je comfortzone halen en je aanmoedigen om spontaan en hartelijk te lachen.

 

Leuk

Ook voor jou!

Onze lachyoga workshops zijn geschikt voor een breed scala aan gelegenheden:

 • Bedrijfsteambuilding
 • Educatieve instellingen
 • Gezondheids- en welzijnsactiviteiten
 • Sociale bijeenkomsten en evenementen
 • Vriendendagen
 • Vrijgezellenfeesten
 • Bruiloften

Tijdens de workshop ga je:

 1. Lachen zonder Reden: We lachen niet omdat er iets grappigs is, maar we creëren lachen van binnenuit. Deze unieke benadering opent nieuwe deuren naar vreugde en positiviteit.

 2. Stress verlichten: Lachen is een natuurlijke stressverlichter. Ontdek hoe lachen je kan helpen spanning los te laten en een gevoel van kalmte te bevorderen.

 3. Teamspirit vergroten: Onze lachworkshops zijn ideaal voor teambuilding. Samen lachen creëert een gevoel van verbondenheid en versterkt relaties binnen groepen.

 4. Positieve Mindset ontwikkelen: Leer hoe je een positievere kijk op het leven kunt ontwikkelen door lachend om te gaan met uitdagingen en tegenslagen.

Lachen verbindt - Petra

“Lachen is niet alleen voor de gelukkigste momenten; het is een hulpmiddel dat ons helpt om te gaan met de uitdagingen van het dagelijks leven.

Als ondernemer, partner of ouder weet je hoe stressvol het soms kan zijn. Daarom werd ik lachcoach. Ik ontdekte dat lachen een brug kan slaan tussen onze drukke levens en de vreugde die we soms missen.

Met de lachworkshops wil ik jou helpen om die vreugde terug te vinden. Een lach kan de spanning breken, relaties versterken en zelfs ons welzijn verbeteren.

En het mooiste is: je kunt het samen doen. Samen lachen verbindt en brengt een golf van positiviteit. Het is tijd om te lachen, ongeacht waar je staat in het leven, en het vooral samen te doen!"

Waar?

Wij komen naar je toe

Wij komen graag naar je toe, waar je ook bent. Of het nu op je bedrijfslocatie is, in een park (bij mooi weer) of in een gehuurde zaal, of tussen de geiten… wij brengen het lachen gewoon naar jou toe! 

Wanneer is jouw event?

Plan vandaag jouw lachworkshop

Klaar om de kracht van lachen te ontdekken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgaaf. Bereid je voor op een lichter, levendiger en vreugdevoller leven met onze lachworkshops

Tot snel, Paul & Petra