Gezond & lekker leven

myPersonal Health Manual

Creëer jouw persoonlijke handleiding

Preventie of persoonlijke zorg, jij kiest! Boost nu je energie, verhelder je hoofd, activeer je zelfherstellend vermogen, verminder ziekterisico’s en verlaag daarmee de kans op de acht meest voorkomende chronische ziektes, en reken tegelijkertijd af met overtollige kilo’s.

Ben je dieet-jojo’s helemaal zat of is het tijd om diabetes type 2, je cholesterol of hoge bloeddruk aan te pakken door je levensstijl aan te passen? Of misschien ben je slimmer dan de rest en kies je direct voor preventie. Wat je motief ook is, wij hebben het antwoord dat past bij jóúw unieke lichaam en levensstijl.

Wat is myPersonal Health Manual?
myPersonal Health Manual is een uniek en wetenschappelijk onderbouwd online programma dat je helpt een persoonlijke en duurzame gezondheidsroutine op te bouwen, door te meten helemaal afgestemd op jouw lichaam & leven. Ben je er klaar voor om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen? Meld je dan nu aan en begin je fysieke transformatie vandaag nog.

Vertel me meer…

"Ontketen je volledig potentieel: Eet slim,
leef gezond & geniet zonder schuldgevoel"

🔬 Wetenschappelijk onderbouwd, persoonlijk afgestemd
Klaar om je gezondheid te revolutioneren zonder in te leveren op levensplezier? Stop met dromen, start met doen. Want wat je krijgt, is niet alleen meer energie, maar ook een lichaam dat met je mee werkt, niet tegen je.

Eet, meet & leer: jouw persoonlijke handleiding voor optimale gezondheid
Laten we eerlijk zijn, jouw lichaam is net zo uniek als je businessplan. Tijd om het serieus te nemen. We beginnen met een uitgebreide nulmeting van een week om je huidige eetpatroon nauwkeurig in kaart te brengen. Want ja, eten meten is weten. Het uiteindelijke resultaat? Een vitaler, fitter en gelukkigere jij.

Tips & tricks voor levensgenieters
Je hoeft je guilty pleasures niet aan de kant te schuiven. Sterker nog, wij leren je hoe je die met bio hacks kunt tweaken, zodat ze minimaal impact hebben op je gezondheid. Wie wil er nu niet slimmer genieten? Transformeer je eetgewoontes en zie je productiviteit en focus door het dak gaan.

Weg met one-size-fits-all
Elk lichaam functioneert en reageert anders op eten. Met behulp van constante glucosemetingen en state-of-the-art inzichten, maak jij jouw persoonlijke gezondheidshandleiding. Niet meer gissen, maar gericht kiezen voor wat werkelijk werkt voor jou. Eindresultaat? Een leven in balans, met minder stress om eten en meer tijd voor wat écht belangrijk is: jouw passie, jouw liefde en jouw leven.

Dus, ben je klaar om het heft in eigen handen te nemen? Ben je klaar voor een leven waarin je niet alleen overleeft, maar écht leeft? Wij staan voor je klaar. Let’s do it!

Sprakeloos

De kracht van communicatie

Wist je dat je met je voeding communiceert met je lichaam? Word bewust welke signalen jij uitzendt en hoe je die positief kunt beïnvloeden. Met tips, tricks en bio hacks leer je hoe je met voeding niet alleen je lichaam voedt, maar ook de juiste boodschap overbrengt.

Tijd voor jouw gezondheid
Ben jij klaar om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen en daarmee je leven te veranderen?

Ontmoet je trainer

Gezondheidsexpert Paul van de Krol

Gezondheid al jong op nummer 1
Ik ben Paul van de Krol. Je kunt mij het beste zien als jouw persoonlijke encyclopedie voor een gezonder leven. Opgevoed door grootouders met boerenroots, heb ik al vroeg geleerd hoe je de kracht van de natuur kunt inzetten voor welzijn. Als professioneel zanger was mijn gezondheid altijd mijn eerste prioriteit; één verkoudheid en mijn optredens zouden in gevaar komen. Ik heb die oude wijsheden gebruikt om mezelf in topvorm te houden.

De wetenschappelijke zoekstocht
In de afgelopen 10 jaar heb ik me diep ondergedompeld in de wetenschap rondom het Metabool Syndroom. Mijn belangrijkste drijfveer? De overtollige zwangerschapskilo’s van Petra laten verdwijnen zonder dat ellendige jojo-effect. Met daarbij de wens van ons beide om gezond jong te blijven en nooit meer ziek te zijn. 

Ik heb ontdekt dat als je de kennis van verschillende experts combineert, er een prachtige symfonie van gezondheidsinzichten ontstaat. Petra en ik hebben deze inzichten toegepast en raad eens? We zijn allebei meer dan 10 kg kwijtgeraakt, zijn gezonder en voelen ons energieker dan ooit.

myPersonal Health Manual
Dit alles heeft geleid tot het ontwikkelen van ‘myPersonal Health Manual’, een online programma gericht op gezondheid met als bijvangst: definitief op je ideaal gewicht. Stop met symptoombestrijding en los het kernprobleem op – je gezondheid – en de kilo’s nemen vanzelf de benen.

‘’There are only about a half dozen things that make 80% of the difference in any area of our lives"

- Jim Rohn

Blijvend op je ideale gewicht

Moeiteloos afvallen; gezondheid eerst, kilootjes volgen!

Geloof ons, afvallen hoeft geen zweet- en tranenfestijn te zijn!
Wie heeft je ooit wijs gemaakt dat je afvallen kunt forceren door jezelf uit te hongeren of tot het uiterste te gaan in de sportschool? Weg met die misverstanden! Laten we dat oude hoofdstuk sluiten en een nieuw hoofdstuk beginnen.

Je hoort het goed: in veel gevallen is aankomen niet de ziekte, maar het symptoom. Wanneer je je gezondheid verbetert, zul je merken dat de kilo’s als vanzelf verdwijnen. Geen dwang, geen druk, gewoon een gezonde jij en een lichaam dat in balans is.

Hoe werkt het?
Stap uit de vicieuze cirkel van crashdiëten en ‘jojoën’. Focus op een gezond leven en het afvallen komt als bonus. Onderzoek je lichaam, meet je voeding en ontdek welke aanpassingen jouw voedingspatroon nodig heeft om het wel te laten werken.

Bij onze aanpak geldt: Eten meten = weten! Met behulp van constante glucosemetingen en jouw persoonlijke gezondheidshandleiding, maak je bewuste keuzes die passen bij jóuw lichaam. En wat is het resultaat? Je zult niet alleen veel fitter zijn, maar ook op je ideale gewicht komen. Doordat je je lichaam beter begrijpt, kun je met je lichaam samenwerken naar jouw gezondheidsdoelen. De eeuwige strijd verandert in synergie.

Schade beperken

Feestje of feestdagen? No worries!

Na dit programma heb je een persoonlijke gezondheidshandleiding en weet je welke voeding voor jou het beste werkt. Plus: je leert hoe je de impact op je gezondheid minimaliseert tijdens die gezellige feestjes. Nee, je hoeft dat gebakje niet te laten staan, want je weet nu precies hoe je de schade zoveel mogelijk beperkt!

myPersonal Health Manual

Het programma in een notendop

 • Voorbereidingsweek
  Bereid je voor op de reis naar een gezonder jij. Download de meetapp, bestel de meetsensoren en zet alles klaar voor de start van het programma.

 • Week 1: De nulmeting
  De eerste week gebruik je om een basislijn vast te stellen. Zo meet je hoe je lichaam reageert op je huidige eetpatroon. Dagelijkse video’s en extra info zorgen dat je de tools in handen hebt om te starten met verbeteren.

 • De volgende 5 weken: Informatie & bijsturen
  Elke week duiken we diep in een nieuw thema: van ‘mythes ontkracht’ tot praktische tips, bio hacks & tricks plus het gebruik van de kracht van Moeder Aarde. Wekelijks met een inhaaldag en een rustdag om alles te laten bezinken en beklijven.

 • NIEUW: 30 Weken elke week een herhalingsles
  Omdat veel mensen verder in willen gaan op de afzonderlijke thema’s, hebben we het programma verlengd met 30 herhalingsweken voor meer aandacht voor elk thema afzonderlijk.

Je hoeft geen wetenschapper te zijn om te snappen dat een gezond lichaam en een gezond gewicht hand in hand gaan. Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf die gezonde toekomst die je verdient!

Klaar om te beginnen? Een goede gezondheid wacht op jou, laten we dit samen doen!

Deze personen gingen je voor…

Een bruisende gezondheid

De beste investering in jezelf

Na het ongelofelijke succes met drie pilotgroepen, waarin we buitengewone, meetbare resultaten hebben gezien, is het definitieve programma nu ook voor jou beschikbaar. 

Nothing can stop you now!

myPersonal Health Manual

Upgrade: Persoonlijke Begeleiding (online)

Wil je nét dat beetje extra? Een coach die met je meekijkt, je richting geeft en met je brainstormt? Uprgrade dan je online training met 3 coachingssessies met Paul. Met zevenmiles laarzen naar jouw gezondheidssucces!

Persoonlijke begeleiding 

 • Drie begeleidingssessies: Hier gaan we voor die totale levensverandering.

Waarom extra coaching een no-Brainer Is

 1. Directe feedback: Vergeet die gezondheidsraadsels. Paul interpreteert je grafieken en wijst je op maat op jouw vitamine- en mineralenbehoeften.
 2. Diepgravende inzichten: Bij Paul geen oppervlakkig geneuzel. Je krijgt directe, bruikbare adviezen die je anders over het hoofd zou zien.
 3. Snellere Resultaten: Paul’s ervaring = jouw snelweg naar gezondheid. Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden; Paul heeft de shortcut al voor je ontdekt.

 

Resultaat gericht

Voor ons is jouw transformatie de ultieme maatstaf van succes; als jij resultaten ziet, dan weten we dat we onze missie hebben volbracht.

Zekerheid & vertrouwen

Niet overtuigd na twee weken? Geen stress! We storten je geld terug, zonder gedoe.

Speciale duo prijs

De liefde van je leven ook aan boord? Vraag naar onze speciale partner- en gezinsprijs!

Wacht niet langer, tijd is gezondheid. Boek nu je extra coachingssessies en transformeer je leven

Hand in hand

Samen sterk

Samen Gezond:
Omdat twee altijd beter is dan één

Jullie delen een leven, een huis en zelfs jullie maaltijden. Waarom dan niet de gezondheidsreis samen ondernemen? Het is namelijk bewezen dat als je deze route samen volgt, het traject niet alleen plezieriger is, maar ook veel effectiever is. 

Hand in hand naar een gezonder leven

Stel je voor: samen de keuken in duiken met gezonde recepten, elkaars gezondheidsvorderingen volgen en de vooruitgang vieren. Of je nu je energie wilt verhogen, je focus wilt verbeteren of gewoon samen de beste versie van jezelf wil worden, je doet het met je geliefde aan je zijde.

Dus, waar wacht je nog op? Maak gezondheid je gezamenlijke project en investeer in een toekomst waarin jullie beiden schitteren. Want in liefde en gezondheid, daar draait het om teamwork.

Meld je aan en zet die eerste gezonde stap… samen! Omdat het leven met z’n tweeën niet alleen leuker is, maar ook een stuk gezonder.

myPersonal Health Manual
-
Online Training

997 incl. btw
 • Eerste 6 weken: 5 videolessen per week
 • 30 weken: 1 herhalingsles per week
 • 6 maandelijkse online Q&A
 • Besloten community
 • 1 jaar toegang tot de training
 • Jaarlijkse oproep voor Gezondheids APK
 • Zelf aanschaffen: 2 of 3 meetsensoren a €65,-

myPersonal Health Manual
Premium
Online + 3x begeleiding

1447 incl. btw
 • Alles van ONLINE
 • PLUS:
 • Persoonlijk intake gesprek
 • PLUS 3x Persoonlijke begeleiding door Paul
 • Snel inzicht in jouw meetresultaten
 • Persoonlijke aandacht & tips
 • Zelf aanschaffen: 2 of 3 meetsensoren a €65,-
Meest gekozen

Persoonlijk Traject
8 maanden
"Tot in de Kern Gezond"

9.997 incl. btw
 • Persoonlijk intakegesprek
 • Alles van myPersonal Health Manual
 • PLUS
 • Keuken Detox
 • Uitgebreide Labtesten & bespreken uitslagen
 • PLUS
 • Alles van myMicrobiome Makeover
 • PLUS
 • 8 maanden Persoonlijke begeleiding door Paul
 • Persoonlijke aandacht & tips voor jouw specifieke situatie
 • Snel inzicht in jouw meetresultaten
 • Bespreken bloedtesten huisarts: urinezuur, cholesterol, leverfunctie
 • Inclusief 4 meetsensoren a €65,-

myPersonal Health Manual
incompany
Teamtraining

offerte
 • GEZONDHEIDSBOOST & TEAMBUILDING
 • Alles van ONLINE
 • PLUS:
 • Persoonlijke & groep Intake gesprekken
 • In kaart brengen van de gezondheid binnen het bedrijf
 • Groepsbegeleiding
 • Optioneel: Individuele begeleiding

FAQ's

Dit programma is speciaal ontworpen voor iedereen die zijn gezondheid naar een TOP niveau wil tillen. Of je nu worstelt met stress, overgewicht of een laag energieniveau, dit programma pakt je problemen aan bij de kern. Het is wetenschappelijk onderbouwd, flexibel en gericht op jouw unieke behoeften.

Hey, even onder ons. Hoewel we geloven dat myPersonal Health Manual een lifechanging kan zijn voor velen, is het niet voor iedereen weggelegd. Als je je herkent in een van onderstaande punten, dan is dit programma waarschijnlijk niet voor jou:

 1. Zoekers van snelle fixes: Als je op zoek bent naar een magische pil die je in een weekend transformeert, dan is dit niet jouw weg.

 2. Lage betrokkenheid: Ons programma vraagt om actieve deelname en commitment. Als ‘effe erbij’ meer jouw ding is, zijn we waarschijnlijk niet de juiste match.

 3. Je wilt niet veranderen: Als jij hetzelfde wilt blijven doen en dan toch een andere uitkomst verwacht, is dat (volgens Einstein) de definitie van waanzin.

 4. Alwetenden: Denk je alles al te weten over gezondheid en heb je geen behoefte aan nieuwe inzichten? Dan is er voor jou weinig te halen.

 5. Financieel beperkt: Hoewel we vinden dat gezondheid onbetaalbaar is, vereist het programma een investering, zowel in tijd als in geld.

Als je tot hier hebt gelezen en denkt, “Dit ben ik allemaal niet!” dan zeg ik: Welkom aan boord, pionier! We kunnen niet wachten om samen aan jouw ultieme gezondheidsreis te beginnen.

HERSCHRIJVEN

Absoluut, en dat is nou juist het mooie! myPersonal Health Manual draait niet alleen om gewichtsverlies. Het gaat om een holistische benadering van jouw gezondheid.

Let op! Er is geen overgewicht nodig om een chronische ziekte te ontwikkelen. Dus geen overgewicht betekent niet per definitie dat je kerngezond bent. 

Of je nu al op je ideale gewicht zit of daar nog aan werkt, het programma helpt je om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen.

Preventie is de nieuwe sexy! Dus als je wilt leren hoe je jezelf kunt wapenen tegen chronische ziekten en je algehele welzijn wilt boosten, dan is dit dé kans om je leven een upgrade te geven. Voel je fitter, energieker en meer in balans—ongeacht je huidige gewicht.

Startpunt: De Gezondheidsquiz
Begin je reis met een gezondheidsquiz om je huidige gezondheidsniveau vast te stellen. Een mooie nulmeting, zodat je na 6 weken kunt zien hoe je gezondheid is verbeterd!

Kickstart: Introductiemodule
Vanaf het moment van inschrijving draai je al warm met onze introductiemodule. Hier bestel je de onmisbare sensor en zorg je dat je klaar bent voor het echte werk. Zorg dat je deze module uiterlijk op zondag afrond, want het programma begint altijd op maandag.

Dag 1: Maandag, het Nieuwe Begin
Plaats op zondagavond de sensor en rond de introductiemodule af en start fris op maandag! Want maandag is de nieuwe zondag, toch?

Leren en Meten: Week 1
Je eerste week is je nulmeting. Je leert hoe voeding jouw lichaam beinvloed. Dagelijkse videolessen van Paul zorgen deze week voor de broodnodige kennis over macronutriënten als vetten, eiwitten en koolhydraten. Bovendien leer je etiketten lezen.

Vanaf week 2
Je leert je eigen voedingspatroon te analyseren en metingen te interpreteren. Je krijgt de eerste biohacks uitgelegd en gaat hiermee experimenten. Elke week wordt er bovendien minstens één gezondheidsmythe ontkracht.

Experimenteren en Aanpassen: De Opvolgende Weken
Tijdens deze weken ga je aan de slag met je nieuwe inzichten. Een zee aan informatie helpen je slimmer om te gaan met je voeding. Zie in real-time hoe je grafiek verandert. Het resultaat? Je eigen, unieke Lifestyle Manual.

De Grote Finale: Gezondheidsquiz Revisited
We sluiten af met de gezondheidsquiz, nu om te meten hoeveel je hebt gewonnen aan gezondheid. Deel je ervaringen en successen met ons, want jouw transformatie is onze grootste winst.

NIIEUW: 30 weken elke week een herhalingsles
Ter inspiratie & betrokkenheid, en om de informatie nog beter te implementeren en je gezondheidsreis voort te zetten. 

Afhankelijk van je gekozen traject heb je 2 tot 3 sensoren nodig. Elke sensor doet z’n werk voor 2 weken. Je hebt de flexibiliteit om te kiezen:

 • Standaard & Flexibel: Je kunt bijvoorbeeld de eerste 2 weken meten, daarna een korte pauze inlassen en de laatste 2 weken weer meten. Ideaal om veranderingen over tijd te kunnen zien.

 • VIP All The Way: Kies je voor het VIP-programma? Dan gaan we all-in met 3 sensoren voor een volledige 6 weken meting, inclusief wekelijkse coaching sessies.

Bestelinformatie ontvang je meteen na inschrijving. Zo kun je vol vertrouwen en volledig voorbereid aan je transformatiereis beginnen!

Nee, je hoeft niet live aanwezig te zijn bij elke Q&A-sessie. Wij snappen dat het leven soms hectisch kan zijn. Daarom worden alle sessies opgenomen en kun je ze terugkijken wanneer het jou uitkomt. Je vragen stuur vooraf via mail aan ons op en we behandelen ze tijdens de Q&A. Zo mis je nooit essentiële info en blijf je lekker in de flow!

Geloof me, persoonlijke coaching met Paul is alsof je een shortcut hebt gevonden voor een gezonder leven. Hij neemt niet alleen je meetgrafieken onder de loep, maar kijkt ook diepgaand naar jouw unieke situatie, uitdagingen en wensen.

Samen met Paul sleutel je aan een persoonlijk actieplan, boordevol praktische tips om je suikerspiegel te stabiliseren en je dromen na te jagen. Denk hierbij aan alternatieve menusuggesties, die je real-time kunt testen en bijsturen. Resultaten direct zichtbaar, geen gedoe!

Kies je voor VIP coaching? Dan gaat Paul nog een stap verder! Hij analyseert alle waarden van je bloedonderzoeken en leert je hoe je dit zelf jaarlijks kunt doen. Het resultaat? Jij bent de baas over je eigen gezondheid, nu en in de toekomst. 🌟

Je hoeft echt niet alles in je koelkast de deur uit te gooien om een gezonder leven te leiden. 🍎 Sterker nog, we starten juist met jouw huidige voedingspatroon als basis, tenzij je hier zelf verandering in wilt brengen.

Door je grafieken te analyseren, krijg je inzicht in welke voedingsmiddelen je beter kunt laten staan of juist vaker kunt eten. Met Paul’s slimme ‘Glucose Hacks’ toets je welke kleine aanpassingen al grootse resultaten opleveren. Je zult versteld staan hoe een paar slimme hacks je suikerspiegel kunnen stabiliseren!

En het mooiste? Dankzij de metingen zie je de effecten van je keuzes direct terug. Zo creëer je tijdens het programma jouw ideale voedingspatroon, zonder dat een strikt dieet je leven overneemt.

Het is simpel, effectief en vooral heel persoonlijk. Dus laat die kookboeken maar in de kast, want met dit programma word jij je eigen voedingsexpert! 🥗👨‍🍳👩‍🍳

 • Drie sessies: Perfect als je een snelle duik wilt nemen in de wereld van gepersonaliseerde gezondheid. In drie stappen naar een gefinetuned leven!
 • Zes sessies: De deepdive! Hier gaan we echt voor die totale levensverandering. Niet alleen krijg je dubbel de tijd met Paul, maar je gaat jezelf ook vanuit meerdere hoeken ontdekken.

  Paul laat jouw gericht bloedonderzoeken doen en analyseert vervolgens alle waarden hiervan. Hij leert je bovendien hoe je dit zelf jaarlijks kunt doen. Het resultaat? Jij bent de baas over je eigen gezondheid, nu en in de toekomst.

  N.B. Paul analyseert de waarden volgens de laatste wetenschap.