Herrijs uit je as

Phoenix Formula

Welkom bij de “Phoenix Formula”, een uniek en persoonlijke jaarprogramma ontworpen om je te begeleiden op een reis van diepgaande persoonlijke transformatie. Net als de mythische Phoenix, die uit zijn eigen as herrijst, biedt dit programma jou de kans om jezelf opnieuw uit te vinden en een leven te creëren dat niet alleen voldoet aan je diepste verlangens, maar deze zelfs overstijgt.

In het komende jaar zul je een persoonlijke reis ondernemen die je brengt naar de kern van wie je werkelijk bent. Door middel van zorgvuldig ontworpen modules, persoonlijke coaching, ontsluit je jouw unieke potentieel en ontdek je hoe je obstakels kunt overwinnen die je groei in de weg staan.

De “Phoenix Formula” is niet zomaar een programma; het is een belofte aan jezelf. Een belofte om de uitdagingen aan te gaan, om te groeien, en om uiteindelijk te herrijzen als een krachtiger, bewuster, en meer vervuld individu. Of je nu zoekt naar persoonlijke ontwikkeling, professionele groei, of een diepere zin van vitaliteit & welzijn, deze formule is je gids naar een leven dat niet alleen geleefd, maar ook gevierd wordt.

Bereid je voor op een reis van zelfontdekking, vernieuwing, en ongekende groei. Welkom bij de Phoenix Formula; het is tijd om te herrijzen uit je as.

‘’Ontketen je innerlijke kracht met de Phoenix Formula, waarin herrijzen uit de as hét begin is van een nieuw levensverhaal vol mogelijkheden.‘’

Zoals de Phoenix

Ontketen je volledige potentie

In het hart van de Phoenix Formula ligt de belofte van een ongeëvenaarde transformatie. Dit programma, zorgvuldig ontworpen door Petra en Paul samen, richt zich op de unieke individualiteit van elke deelnemer. Door onze ‘meten om te weten’-aanpak, gecombineerd met een kernaanpak in plaats van symptoombestrijding, garanderen we een persoonlijke ervaring die eenvoudig, effectief en zeer diepgaand is.

De Phoenix Formula gaat verder dan standaard methoden en biedt een holistische transformatie die je fysieke, mentale en energetische welzijn naar een hoger niveau tilt. Ervaar vitaliteit en welzijn optima forma, en ontplooi jezelf tot de beste versie op elk vlak van je leven.

De magie begint hier

Krachtige synergie

De magie van dit programma zit in de krachtige synergie tussen fysieke, mentale gezondheid en energie;  geweldig krachtige tools zoals FLOW, Human Design en PSYCH-K® maar ook de vitaliteitsprogramma’s van Paul: myPersonal Health Manual en myMicrobioom Makeover voor optimale gezondheid, aangevuld met diepgaande persoonlijke begeleiding. Dit jaartraject verandert je leven.

Een jaar lang ga je intensief aan de slag met Petra Donkers & Paul van de Krol. 

 • Gratis kennismakingsgesprek 
  Een sessie om je uitdagingen, wensen en doelen te verkennen.
  Maar vooral om te kijken of we bij elkaar passen.

 • Vitaliteits- en welzijns analyse
  Wat heb jij nodig om vitaal & gezond te zijn

 • Booster kick off dag
  Een diepgaande, inspirerende kick off dag op een prachtige locatie met een voedzame, gezonde en vooral lekkere lunch. Afhankelijk van jouw doelen en wensen vullen we deze dag in. 

  Een voorbeeld:

Gelukkiger met jezelf (en elkaar) met Human Design
jouw persoonlijke blauwdruk op van je geboortegegevens
Diep inzicht in jezelf
– Wat is jouw persoonlijke handleiding?
– Wat heb jij te brengen?
– Hoe kom jij het beste tot je recht?

Ontspannende break & lunch

FLOW analyse
je lichaam spreekt de waarheid
– Wat zijn jouw kernkwaliteiten?
– Wat zijn jouw drijfveren?
– Hoe breng je jezelf gemakkelijk in FLOW voor optimale prestaties?

 • In 4 kwartalen gaan we aan de slag met jouw gezondheid, waarin de volgende thema’s aan bod kunnen komen, weer afgestemd op jouw doelen en wensen:

           myPersonal Health Manual 

   

           myMicrobioom Makeover

           B. Energized

   

 • 12 maal 1:1 sessies van 2x 2 uur – afgestemd op jouw persoonlijke doelen en wensen:

Mental Mastery met Petra
We brengen je bewustzijn en onderbewustzijn in balans.  In het onderbewustzijn om belemmeringen, angsten en stress te identificeren en te transformeren. Trauma’s verwerken en familie systeem revitalisering. Als basis is gebruiken we je Human Design handleiding, je persoonlijke wensen & doelen. 

myPersonal Health Manual VIP met Paul
Online training & persoonlijke coaching
– Keuken detox bij jou thuis
– Sessie sport & beweging op locatie of bij jou thuis
– Masterclasses: slaap &  immuunsysteem

myMicrobioom Makeover VIP met Paul
Transformeer je gezondheid van binnenuit met myMicrobiome Makeover: Jouw pad naar een bloeiende darmflora en een stralend welzijn.
– Online training & persoonlijke coaching
– Microbioom ademtest
– 6 maanden probiotica op maat voor optimale darmflora & stofwisseling

 • 5 dagen per week bereikbaar voor vragen via persoonlijke app.

 • We sluiten af met een verhelderende wandeling en feestelijke lunch.

Ben jij er klaar voor?

Ik ben Anna en heb mijn eigen designbureau. Ik voelde me erg gestrest en vermoeid, ik liep continue tegen mijn eigen beperkingen aan en sliep slecht. Totdat ik Petra & Paul leerde kennen en aan de Phoenix Formula begon. Dit programma heeft een ongelooflijke verandering in mijn leven gebracht. Ik mag eindelijk zijn wie ik ben en voel me sterk in mijn schoenen.


Mijn gezondheid is drastisch verbeterd. Ik ben mijn overtollige kilo's kwijt, ik heb mijn energie in balans (ik had ADHD en veel onrust in mijn hoofd) mijn spijsvertering is stabieler, en mijn slaap is dieper en rustiger. Dankzij de begeleiding weet ik nu hoe ik mijn gezondheid op peil kan houden en door de probiotica voel ik me zoveel gelukkiger.


De persoonlijke begeleiding van Petra & Paul was fenomenaal. Ik voelde me niet alleen begrepen en ondersteund, maar ze hielpen me ook mijn ruimte in te nemen. Met Petra werkte ik aan mijn stress en gevoelens van onzekerheid en onveiligheid, en ik overwon op een snelle manier mijn angst om te falen. Paul hielp me met praktische tips om mijn gezondheid te verbeteren.


De impact van de Phoenix Formula op mijn leven is enorm. Ik heb een nieuwe innerlijke kracht en helderheid gevonden, wat direct zichtbaar werd in mijn bedrijf door de nieuwe energie en frisse ideeën die ik inbracht. Ook vond ik een gezondere balans tussen werk en privé, wat me gelukkiger en meer vervuld heeft gemaakt.


Het mooiste van alles is dat mijn partner, die zo onder de indruk is van mijn transformatie, nu ook het programma gaat volgen. Ik ben daar ontzettend blij mee.


Samengevat, de Phoenix Formula was een keerpunt in mijn leven. De begeleiding en steun die ik van Petra & Paul ontving, waren essentieel voor mijn transformatie, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

- Het verhaal van Anna, 35 jaar, interieurontwerpster

Be The Best

Resultaten die spreken

De kracht van begeleiding binnen de Phoenix Formula kan niet worden onderschat. Met onze begeleiding zie je een verbetering tot maarliefst 90% slagingskans in het bereiken van je doelen, vergeleken met het alleen aanpakken van deze uitdagingen.

Dit is de kwaliteit en impact waar wij voor staan. Of je nu zoekt naar fysieke verjonging, mentale helderheid of een verhoogd energieniveau, onze Phoenix Formula is ontworpen om duurzame en diepgaande veranderingen te bewerkstelligen.

Je zult niet alleen een enorme verbetering ervaren in hoe je je voelt, maar ook in hoe je presteert, zowel in je persoonlijke leven als in je professionele wereld. Met de Phoenix Formula ontgrendel je jouw volle potentieel en zet je krachtige stappen richting een leven vol succes en voldoening.

The Phoenix Formula

jaartraject
Offerte incl. btw
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Boosterdag inclusief Human Design analyse & FLOW analyse & Vitaliteits- en welzijns analyse
 • 12 Persoonlijke Coachingdagdelen
 • 5 Online Meesterschap sessies (1 uur)
 • 5 Dagen per week bereikbaar voor vragen via persoonlijk app
 • Verhelderende wandeling & lunch