Bevrijd van Angst

Leef jij in angst?

Herken je dit? Angst bepaalt voor een groot deel je leven. Hoe je ook je best doet… jouw angst beperkt je in je vrijheid!

Bewust of onbewust probeer je altijd situaties te vermijden om de confrontatie met je angst te ontlopen.

Verlatingsangst, bindingsangst, hoogtevrees, spreken in het openbaar of angst voor spinnen. Pleinvrees, angst voor de tandarts of voor een operatie. Angst voor een persoon, of voor je eigen pijn uit het verleden. Angst voor het leven, of angst voor de dood.

Angst kan je hele leven bepalen. Waar ben jij bang voor? Hoe beïnvloed angst jouw leven? Welke kansen loop jij mis, door je angst? Stel je eens voor dat dat niet meer hoeft? Wat zou dat veranderen in je leven?

Met de juiste aanpak bevrijd je jezelf
moeiteloos van iedere angst.

Vrij!

Hoe fijn zou het zijn als?

Belemmering

Wat doet angst met je?

Angst is een overlevingsmechanisme. Angst maakt helder denken onmogelijk. Angsten hebben allemaal één ding gemeen: je onderbewustzijn ervaart die angstsituatie als levensbedreigend. Zelfs als je er alleen maar aan denkt.

Je dromen, wensen en doelen zijn niet meer belangrijk. Als je je bedreigd voelt kun je simpelweg niet meer helder denken en alleen nog maar: vechten, vluchten of verstijven. 

HOOGTEVREES - Petra

“Dat angst je levensgeluk kan belemmeren, heb ik zelf aan den lijve ondervonden. Doordat ik hoogtevrees had, stond ik tijdens actieve familie uitjes vaak aan de zijlijn. In de Efteling liep ik met een grote boog om de achtbanen in Ruigrijk heen. Doodsbenauwd kreeg ik het bij de gedachte om de Eiffeltoren te beklimmen.

Op vakantie hield ik mijn adem in als we door de bergen reden, laat staan dat ik op wintersport durfde, terwijl mijn partner dat heel graag zou willen.

VERVOLG HOOGTEVREES

Ik baalde er enorm van dat ik me er niet overheen kon zetten. Elke keer dacht ik weer dat ik deze keer wel sterk genoeg zou zijn om de strijd te winnen, maar op het moment suprême verstijfde ik telkens weer en vaak stond ik te huilen van ellende. Daarbij voelde ik me ook nog een blok aan het been voor mijn kinderen en partner, die wel heel erg houden van actieve uitjes.

Ik had er alles voor over om mijn angst voorgoed achter me te laten en vrij te kunnen genieten. En eindelijk is me dat gelukt, ik ben verlost van hoogtevrees”. Zie verderop hoe me dat gelukt is.

Je overdrijft!

Gewoon even doorbijten?

Petra: ‘Steeds weer als ik ergens naartoe ging waarbij de hoogte een probleem zou kunnen worden, dacht ik: “Vandaag ga ik het gewoon doen. Hoe bang ik ook ben, vandaag zet ik me eroverheen.” Helaas… het lukte me nooit.’

Om te begrijpen waarom dit geen zin heeft, ga ik wat dieper in op angst en wat dit lichamelijk met je doet:

Hoe kan dat?

Hoewel je anders zou willen, heb je bij grote angst niet meer dan deze 3 keuzes. Dit wordt bepaald door de zenuwcentra in je lichaam. Je hebt namelijk meerdere zenuwcentra. Welk zenuwcentrum actief is, wordt bepaald door jouw stemming en ieder zenuwcentrum bepaalt op zijn eigen unieke manier hoe jij op dat moment functioneert. De zenuwcentra zorgen namelijk voor het aansturen van je organen en het regelen van hormonen. En deze bepalen je gedrag.

Stemming -> bepaalt welk zenuwcentrum actief is -> bepaalt de aansturing van organen & hormonen -> bepaalt hoe jij functioneert.

Zenuwcentra zorgen namelijk o.a. v en dit bepaald op elk moment hoe jij functioneert. Jouw stemming bepaalt welk zenuwcentrum actief is en elk zenuwcentrum bepaald hoe jij functioneert. Elk zenuwcentrum heeft zijn eigen bedrading.  De manier van aansturen wordt hoofdzakelijk bepaald door het zenuwstelsel wat op dat moment dominant is. (dit kan weg?)

HOOGTEVREES vervolg Steeds weer als ik ergens naartoe ging waarbij de hoogte een probleem zou kunnen worden, dacht ik: “Vandaag ga ik het gewoon doen. Hoe bang ik ook ben, vandaag zet ik me eroverheen.” Helaas… het lukte me nooit. Op het moment supreme verstijfde ik en was ik al mijn goede voornemens vergeten. Conclusie: door de angst heen gaan werkt in ieder geval niet.

Wat is angst?

Ontspanning versus Angst

Wat gebeurt er als je ontspannen bent?

Je hebt bewust controle over je denken en gedrag. Je bent goed in staat om de dagelijkse dingen te doen en nieuwe dingen te leren. Je bent sociaal en staat open voor communicatie. In dit geval is het parasympathisch zenuwstelsel dominant.

Dit is de toestand waarin je het overgrote deel van de tijd functioneert. Tenminste dat zou wel zo moeten zijn.

Wat gebeurt er bij angst?

Bij angst wordt je hele lichaam in opperste paraatheid gesteld om te vluchten, vechten of verstijven, zonder dat je daar nog bewust invloed op hebt. Je kunt niet meer goed nadenken en wordt als het ware overgenomen ofwel bevangen door angst.

Bij angst wordt het sympathisch zenuwstelsel dominant, deze is erop gericht om jou uit een levensbedreigende situatie te redden. Op het moment dat er een tijger uit de bosjes komt, is niets belangrijker dan heel hard wegrennen. Hiervoor heb je vooral meer kracht nodig.

In dit geval maakt je lichaam gebruik van fysiek andere zenuwen. Nadenken hoeft even niet meer en het bewustzijn wordt grotendeels buiten spel gezet. Als het sympathisch zenuwstelsel dominant is, vernauwen je aderen in je bovenlijf zich omdat het bloed nodig is in de aderen van je armen en benen, die zich dan ook verwijden. Hierdoor krijg je meer kracht om te vechten of te vluchten. Je pupillen verwijden zich waardoor je alerter wordt. De aderen in je hersenen in je voorhoofd vernauwen en in je achterhoofd verwijden de aderen in je hersenen zich. Hierdoor kun je niet meer helder denken, maar je motorische deel van je hersenen wordt juist wel gevoed, zodat je betere controle hebt over je ledematen.

Helder denken & handelen zijn niet meer mogelijk.

Door het activeren van het andere zenuwstelsel gebeurt er dus daadwerkelijk iets in je lichaam, waardoor je de bewuste controle kwijt raakt, jezelf niet meer in de hand hebt en er nog maar 3 opties overblijven: Vechten, vluchten of verstijven. De optie om sterk te zijn en je angst te overwinnen is compleet verdwenen. (voor later)

Tijdens het ervaren van hevige angsten is helder denken en handelen dus onmogelijk. De angst doet je verstijven en het enige wat je wilt is vluchten om jezelf van je angst te ontdoen.

Ondanks dat jouw situatie in werkelijkheid meestal verre van levensbedreigend is, ervaar jij wel pure doodsangst. Elke keer als je weer in eenzelfde situatie doodsangst voelt, wordt de angst sterker en daarmee de weg naar bevrijding langer.

Ontsnappingsroute

Hoe het werkelijk zit

Als over je angst heen zetten en erover praten geen oplossing biedt, wat werkt dan wel?

Er is gelukkig een escape want angst is meestal niet reëel
Present fear of future problem

Om de oplossing goed te begrijpen, zal ik het uitleggen aan de hand van een voorbeeld.  Bewust weet je vaak wel dat je angsten niet reëel zijn of zelfs nergens op slaan. Als je over een brug fietst waar zware vrachtwagens met oplegger overheen denderen, dan is het zeer onwaarschijnlijk dat de brug gaat bezwijken onder jouw gewicht. Je bewuste denken kan dit heel gemakkelijk relativeren. Toch zijn er mensen die niet over zo’n brug durven te fietsen en het ook echt niet gaan doen. Het blijkt dat je onderbewustzijn helemaal niets kan relativeren. 

Programma’s in je onderbewustzijn

Angsten zijn namelijk programma’s in je onderbewustzijn. Je kunt je onderbewustzijn vergelijken met een emotieloze machine die alleen maar programma’s kan uitvoeren die eerder zijn opgeslagen. 

Hoe zijn die programma’s ontstaan?

De programma’s in je onderbewustzijn zijn voornamelijk in je eerste 7 levensjaren gevormd. Voor kinderen tot 7 jaar lopen fantasie en werkelijkheid door elkaar heen, hun hersenen werken in Theta staat. In deze staat worden programma’s direct opgeslagen in het onderbewustzijn. Op deze wijze leren kinderen supersnel. 

Weer even een voorbeeld: Als kind heb je na het je vingers branden aan de hete kachel het programma opgeslagen dat je de kachel niet meer aanraakt als die brand. Zodra je in een situatie komt die lijkt op de situatie van een opgeslagen programma, dan start in een splitsecond dat programma. In het geval dat een kind weer een hete kachel ziet, start het programma en blijft hij op veilige afstand. Een heel nuttig programma.

Ongefilterd

Helaas worden angsten van andere mensen uit je omgeving net zo gemakkelijk opgeslagen als ondersteunende en zinvolle programma’s. Kinderen zijn niet in staat te filteren maar slaan alles letterlijk op. Hierdoor is 70% van de opgeslagen programma’s niet ondersteunend of zelfs ronduit saboterend voor de rest van je leven.

Stel dat je moeder helemaal in paniek raakt als ze een brug over moet. Als jij als kind die wilde paniek van je moeder hebt gezien, bestaat de mogelijkheid dat jij in je onderbewustzijn een programma plaatst waarin je bruggen als levensbedreigend ervaart. 

In een situatie waarbij je een brug ziet, start het bruggen angst programma waardoor jij doodsangst voelt. Het sympathisch zenuwstelsel wordt dominant, wat betekent dat je direct de bewuste controle over jezelf verliest, en je alleen maar kunt vluchten, vechten of verstijven. 

 

Hoe zit dit dan?

Traumatische ervaringen

Ook door traumatische ervaringen worden programma’s direct opgeslagen in je onderbewustzijn. Dit kan op elke leeftijd gebeuren. Het zou kunnen dat je na een overval een angst programma hebt opgeslagen waardoor je bijvoorbeeld bang wordt als je een man met een zwarte pet op ziet.

Gezondheid & welzijn

Wat is het effect van stress en traumatische ervaringen op onze gezondheid? Hoe kunnen we onze gezondheid positief beïnvloeden door het wegnemen van onnodige stress.

Hoe herstel je van trauma? Hoe ontwikkel je een gezond, gereguleerd en flexibel zenuwstelsel? Hoe kun je je weer veilig voelen?

 

HOOGTEVREES vervolg - Het ontstaan

Het hoogtevrees programma is bij mij ontstaan doordat mijn moeder hoogtevrees had. Als klein meisje zag ik dat mijn moeder van hoogtes in paniek raakte, waardoor ik de overtuiging had aangenomen dat hoogtes levensbedreigend zijn. Telkens als ik geconfronteerd werd met hoogtes, werd dit programma geactiveerd. 

Hoe dan?

Kan het zo simpel zijn?

Ingebakken

Programma’s die eenmaal zijn opgeslagen in het onderbewustzijn, kunnen na het 7e levensjaar niet meer zomaar veranderd worden. Dat is ook niet de bedoeling. Het programma lopen is tijdens de eerste 2 levensjaren afgerond en heb je in principe je hele leven nodig. Als programma’s gemakkelijk te verwijderen of te wijzigen zouden zijn, zou je steeds weer opnieuw basale dingen moeten leren. Het onderbewuste gaat ervan uit dat alle programma’s een leven lang nodig zijn en worden er daarom goed ingebakken. 

Na je 7e levensjaar kun je programma’s nog wel veranderen of toevoegen aan je onderbewustzijn door herhaling. Zo leer je bijvoorbeeld tijdens autorijles hoe je een auto bestuurt door een flink aantal uren te oefenen. Door herhaling wordt autorijden geautomatiseerd en is het uiteindelijk een programma geworden. Heb jij je na een autorit wel eens afgevraagd hoe je gereden bent? Precies… je was er met je bewustzijn niet bij, je reed volledig op de automatische piloot en bent veilig aangekomen. Een goed programma dus.

Niet leren
Kun je herhaling gebruiken om je angstprogramma te veranderen? Nee, want je kunt met een dominant sympathisch zenuwstelsel geen programma’s veranderen. Die bedrading is er niet. Het is tijdens een levensbedreigende situatie niet het tijdstip om iets nieuws te leren. Dus die functie bestaat niet. Het enige wat je kunt zijn de 3 welbekende opties.

Praatjes vullen geen gaatjes
Over je angsten praten helpt niet. Praten doe je vanuit je bewustzijn en met praten alleen verander je geen programma’s in je onderbewustzijn.

Toch is het mogelijkheid om binnen één coaching sessie van je angst af te zijn!

Zelfs zonder daadwerkelijk geconfronteerd te worden met de angstsituatie. Je kunt met de juiste techniek het angst-programma eenvoudig vervangen voor een programma wat je wel wilt: bijvoorbeeld je veilig voelen, lef of plezier hebben. Doordat de kern van het probleem wordt opgelost, zijn de angsten meestal blijvend uit je leven verdwenen. Achteraf snap je werkelijk niet hoe het mogelijk is dat angst je leven zo heeft beïnvloed.

 

HOOGTEVREES vervolg

Nadat ik de hoogtevrees uit mijn onderbewustzijn had verwijderd, ben ik direct daarna vanaf de grond via een touwladder 6 meter omhoog geklommen een boom in. Vanaf een klein plateau rond de boom, ben ik volledig zonder enige angst langs een staalkabel naar een andere boom plateau gerutscht.

Ik voelde me zo bevrijd, dat ik zelfs 1 hand durfde los te laten, en joelend van blijdschap naar mijn kinderen zat te zwaaien. En dit terwijl ik vooraf, alleen maar kon huilen van angst bij het idee dat ik langs die touwladder naar boven moest klimmen

Ik heb op deze manier:
* hoogtevrees,
* angst voor zingen voor publiek
* skiangst &
* angst voor rijden in een camper overwonnen.

Ik loop nu met groot gemak over een hangbrug boven een 100 meter diep ravijn, rijdt met gemak rond in een camper van 7 meter lang, en zing vol overgave voor publiek, terwijl ik me heerlijk en bevrijd voel.

Doordat ik de kern van het probleem heb opgelost, zijn de angsten blijvend uit mijn leven verdwenen. Achteraf snap ik werkelijk niet, hoe het mogelijk is dat angsten mijn leven zo hebben beïnvloed.

Snel & blijvende transformatie

'Rewrite your mind' met PSYCH-K®

De methode om snel en blijvend programma’s in je onderbewustzijn te transformeren heet PSYCH-K®.  PSYCH staat voor MIND en de K staat voor KEY, wat sleutel betekend. PSYCH-K® staat dus voor sleutel voor je mind. Je krijgt met PSYCH-K® tijdelijk toegang tot je onderbewustzijn net zoals een kind met zijn hersenen in Theta staat. Je kunt tijdens de sessie snel je angst-programma transformeren naar een programma wat je helpt in plaats van belemmert.

Over het algemeen is één coaching sessie van anderhalf uur voldoende om verlost te zijn van een angst.

Deze personen gingen je voor…

Samen op reis

Het Magische Angstweg Stappenplan

Een sessie van 1,5 uur bestaat uit de volgende stappen:

 •  We hebben een kort gesprekje over je doel van de sessie:
 • ‘Waar wil je vandaag aan werken?’ In dit geval een angst of fobie. *
 • We brengen de communicatie met het onderbewustzijn tot stand middels spiertesten
 • We vragen toestemming aan je onderbewustzijn om een angst veilig weg te halen
 • Het onderbewustzijn kiest de meest geschikte balans uit de lijst van mogelijkheden
 • We voeren de gekozen balans uit
 • We testen of het angstprogramma is vervangen
 • Je viert de overwinning. Heel belangrijk!
 • We kijken wat er nog meer nodig is om te transformeren
 • En last but not least: Je bedenkt een concrete actiestap om de transformatie compleet te maken

+ BONUS: 2 weken later hebben we een korte zoom om de resultaten te bespreken.

In dit geval werken we aan angsten & fobieën, maar het is ook mogelijk om stress weg te werken en belemmerende overtuigingen te herprogrammeren.

Bonus

Zoom na 2 weken

PSYCH-K® is erop gericht om snel en effectief belemmerende programma’s te transformeren naar ondersteunende programma’s. In de meeste gevallen is één sessie voldoende om één angst thema af te ronden. Bij zeer gecompliceerde angsten veroorzaakt door trauma’s is heel soms een tweede sessie nodig.

2 weken na de sessie hebben we een kort zoomgesprek om het effect te bespreken en de resultaten van je actiestap.

Binnen anderhalf uur kun je jezelf bevrijden van een angst, 
die je leven volledig in de greep had.

Samen op reis

Wat is jouw investering in deze oplossing?

Je kunt net als ik allerlei soorten therapieën, coaching sessies of zelfs in het ergste geval naar een psychiater gaan die waarschijnlijk de symptomen gaat bestrijden met medicijnen. Naast de vervelende bijwerkingen is symptoombestrijding nooit een echte oplossing.  Bespaar jezelf een hoop tijd met zoeken, uitproberen en teleurstellingen door direct de kern aan te pakken.

Vraag je ook af: Wat kost het mij als ik het niet doe? Welke kansen loop ik mis? Hoelang laat ik mijn leven  nog bepalen door angst? 

1 PSYCH-K® Sessie

1,5 uur
187 incl. btw
 • 90 minuten
 • Live of online
 • Transformeer 1 thema
 • Zoom gesprek na 2 weken 30 min.

3 PSYCH-K® Sessies

3 x 1,5 uur
561
497 incl. btw
 • 3 x 90 minuten
 • Live of online
 • Transformeer meerdere thema's
 • Zoom gesprek na 2 weken 30 min.
Meest gekozen

6 PSYCH-K® Sessies

6 x 1,5 uur
1122
897 incl. btw
 • 6 x 90 minuten
 • Live of online
 • Transformeer je leven
 • Zoom gesprek na 2 weken 30 min.

Garantie

Wanneer je een pakket met meerdere sessies boekt, en je bent na de eerste sessie niet tevreden, dan krijg je je geld terug.

Heb je een pakket met meerdere sessies geboekt en eerder klaar dan verwacht, dan mag je met de overige sessies ook iemand anders blij maken  of je kunt ze kosteloos annuleren.

FAQ's

PSYCH-K® is een eenvoudige, maar effectieve methode om belemmerende overtuigingen op onderbewust niveau te transformeren naar ondersteunende overtuigingen. Het kan zelfs helpen om stress tot op celniveau uit het lichaam te verwijderen. De behaalde resultaten zijn over het algemeen blijvend, waardoor het een waardevolle investering kan zijn in je eigen welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

PSYCH-K® is een methode die werkt met het onderbewuste deel van onze geest. Het onderbewuste deel van onze geest bestuurt veel van onze automatische reacties en gedragingen, zoals onze overtuigingen, gewoonten, emoties en reacties op bepaalde situaties. PSYCH-K® gebruikt spiertesten en lichamelijke oefeningen om de linker- en rechterhersenhelft met elkaar in balans te brengen en nieuwe ondersteunende overtuigingen te integreren in ons onderbewustzijn. Deze nieuwe overtuigingen vervangen oude, belemmerende overtuigingen die ons belemmeren in ons dagelijks leven. Het doel van PSYCH-K® is om onze onderbewuste overtuigingen op één lijn te brengen met onze bewuste doelen, zodat we gemakkelijker succes en voldoening in ons leven kunnen bereiken.

PSYCH-K® werkt transformerend op onbewust niveau omdat het gebruikmaakt van methoden die de linker- en rechterhersenhelft in balans brengen en de communicatie tussen beide helften verbeteren. Het is namelijk zo dat ons bewuste denken voornamelijk gecontroleerd wordt door onze linkerhersenhelft, terwijl ons onderbewuste denken voornamelijk gecontroleerd wordt door onze rechterhersenhelft. Onze onderbewuste overtuigingen en patronen zijn vaak diepgeworteld en hebben een sterke invloed op ons gedrag en ons leven, zonder dat we ons daar altijd bewust van zijn.

Door het gebruik van spiertesten en het uitvoeren van balanshoudingen, creëert PSYCH-K® een staat van “whole-brain integration”, waarbij beide hersenhelften samenwerken. Hierdoor kan er een diepere toegang tot het onderbewuste worden verkregen en kunnen belemmerende overtuigingen en patronen worden getransformeerd naar ondersteunende overtuigingen en gedragingen. Deze veranderingen kunnen zeer krachtig zijn en blijvende effecten hebben.

Ben jij bereid om jouw beperkende overtuigingen los te laten en te transformeren naar ondersteunende overtuigingen? Sta jij open voor het werken met het onderbewustzijn om jouw persoonlijke groei en ontwikkeling te bevorderen? Dan is PSYCH-K® geschikt voor jou! Deze methode kan op verschillende gebieden worden toegepast, zoals persoonlijke ontwikkeling, relaties, gezondheid, werk, en meer. PSYCH-K® is een effectieve methode voor mensen die snel en blijvende veranderingen willen realiseren in hun leven.

En het beste van alles is dat je niet goed ter been hoeft te zijn om de sessies bij te wonen. Deze kunnen namelijk zowel face-to-face als online plaatsvinden.

Een Balans is een techniek binnen PSYCH-K® waarbij je een optimale verbinding creëert tussen de twee hersenhelften. Hierdoor kun je het onderbewustzijn herprogrammeren met ondersteunende overtuigingen en percepties die jou helpen je doelen te bereiken. 

Met deze techniek kun je afrekenen met het gevoel van tegelijkertijd op de rem en het gaspedaal trappen, en rechtstreeks naar je doel gaan.

Bij PSYCH-K® wordt er gewerkt met een veiligheidsprotocol om ervoor te zorgen dat alle doelen en nieuwe overtuigingen die je integreert veilig en geschikt zijn voor jouw persoonlijke leven.

Voordat er nieuwe doelen of overtuigingen worden geïntegreerd, wordt er door middel van een spiertest bij je Hogere Bewustzijn gecontroleerd of het veilig is om deze te integreren. Jij hebt te allen tijde de controle over welke onderwerpen je wilt aanpakken.

Elk doel gaat door het veiligheidsprotocol voordat het op onbewust niveau wordt geïntegreerd, waardoor PSYCH-K® geen schade kan veroorzaken. Dit is één van de redenen waarom ik zo enthousiast ben over dit proces!

Als jij belemmerende overtuigingen hebt die impact hebben op je gezondheid en welzijn, dan kan PSYCH-K® je helpen deze te transformeren. Het is belangrijk om te weten dat PSYCH-K® een aanvulling is op reguliere medische behandelingen en/of medicijnen en geen vervanging daarvan.

Er is een duidelijke biologische interactie tussen lichaam en geest, en door middel van PSYCH-K® kun jij je natuurlijke zelfherstellende vermogen activeren. Houd er rekening mee dat het resultaat van PSYCH-K® afhankelijk is van jou en jouw conditie en dat we daarom geen specifiek resultaat kunnen garanderen.

Als jij klaar bent om verder te gaan in je leven en samen een nieuwe staat van welzijn te creëren, dan kun je een sessie bij mij inplannen. Ik help je graag bij het transformeren van jouw belemmerende overtuigingen en het verbeteren van jouw welzijn.

Tijdens een PSYCH-K® sessie beginnen we met een gesprek van ongeveer 10 minuten om jouw doelen en verwachtingen te bespreken.

Vervolgens onderzoeken we welke belemmerende overtuigingen op onbewust niveau aanwezig zijn en die jouw vooruitgang belemmeren.

Daarna doorloop ik samen met jou het proces om deze overtuigingen om te zetten naar ondersteunende overtuigingen die jouw doelen ondersteunen.

Tot slot help ik jou bij het opstellen van een actieplan om de nieuwe overtuigingen in de praktijk te brengen.

Bij PSYCH-K® streven we ernaar om één sessie per onderwerp te behandelen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld in 1,5 uur werken aan het overwinnen van een angst of het verbeteren van je eigenwaarde.

De resultaten van de sessie kunnen direct merkbaar zijn, maar het kan ook zijn dat de verandering pas de volgende dag of later in de week duidelijk wordt.

Wanneer je de effectiviteit van PSYCH-K® hebt ervaren, zul je vanzelf meer mogelijkheden zien om verbeteringen aan te brengen in verschillende aspecten van je leven. Waarom zou je het niet doen? Creëer je eigen opwaartse spiraal en blijf groeien!

Na de eerste sessie zul je het effect van PSYCH-K® in je dagelijks leven opmerken. Zodra je de positieve verandering begint te ervaren, kun je een tweede sessie plannen. Over het algemeen is het aan te raden om het proces 2 tot 3 weken te laten ontwikkelen voordat je de volgende sessie boekt.

Het kan zijn dat er na het verwerken van een bepaald thema ook neveneffecten optreden en er veranderingen optreden in andere gebieden van je leven.

Wanneer je volledig toewijdt aan het kiezen van een nieuwe richting in je leven, zal het universum deze keuze ondersteunen en je helpen je doelen te bereiken.

Je kunt zelf kiezen wat voor jou het meest comfortabel is. Je hebt de keuze tussen een sessie in persoon bij ons in Vught, of een sessie via Zoom.

Als je kiest voor een online sessie, zorg er dan voor dat je een rustige omgeving hebt met een goede internetverbinding waar je je op je gemak voelt en ongestoord 1,5 uur kunt zoomen.

Vooral de eerste keer geef ik zelf de voorkeur aan een live sessie. Je doorvoelt dan het hele proces wat jou nog beter in je kracht zal zetten.

Bij een online PSYCH-K® sessie wordt er via een proces genaamd plaatsvervanging een koppeling gemaakt tussen onze systemen. Hierdoor kan ik op afstand de spiertesten uitvoeren voor jou. Het veranderingsproces voer jij zelf uit. Het mooie van online sessies is dat ze net zo eenvoudig, krachtig en effectief zijn als sessies op locatie.

Hoe dan?

De beste investering in jezelf

Voor ons is deze techniek het missende puzzelstukje gebleken. Jarenlang hebben we allerlei interessante lifehacks gevonden, die we graag met je delen. PSYCH-K® is GOUD!