Hart & Ziel

Deze relatieboost is goud waard


Ben jij samen met je partner toe aan een verdiepingsslag? Wil je echt begrijpen wie jullie zijn, afzonderlijk én samen? 

Met dit programma bieden wij stellen een intensief 3-maanden programma aan, gericht op persoonlijke én relationele groei. Want deze kunnen niet zonder elkaar. 

Van het ontrafelen van je eigen ‘ik’ tot aan het versterken van jullie liefdesband; dit programma biedt het totaalpakket.

Hart & Ziel

De Magie

De magie van dit programma zit in de krachtige synergie tussen meerdere geweldig krachtige tools zoals Human Design en PSYCH-K®. In drie maanden gaan we intensief aan de slag. We werken apart aan de relatie met jezelf, en samen aan de relatie met elkaar. En ja, ik ben er om jullie tijdens dit hele avontuur te begeleiden. Hier is een overzicht van wat jullie kunnen verwachten:

 • Uitgebreid (gratis) kennismakingsgesprek waarin jullie uitdagingen en vooral je wensen en doelen aangeven en we kijken of we bij elkaar passen.

 • Relatiebooster dag op een geweldige locatie inclusief overheerlijke, gezonde lunch.
  – Human Design Reading voor beide partners om jezelf beter te leren kennen
  – Human Design Relatie Reading om jullie dynamiek te ontcijferen

 • 2 Persoonlijke coachingssessies met PSYCH-K® voor ieder van jullie (2 uur). We werken in het onderbewustzijn om belemmeringen, angsten en stress te identificeren en transformeren.

 • 2 Relatiebooster sessies (4 uur)
  Hierbij focussen we op het versterken van de relatie en communicatie met jezelf én met elkaar, om zo een nog diepere connectie te creëren. 

Dus als jullie klaar zijn om jullie relatie en persoonlijke leven naar een hoger niveau te tillen, dan is dit programma op helemaal voor jullie!

Goud

De Beste Relatie

Mijn missie is het creëren van een wereld met mogelijkheden voor onze kinderen, waar dromen werkelijkheid worden. Het begint allemaal bij ons, de volwassenen, als wij de beste versie van onszelf worden, dan (her)openen zich nieuwe kwaliteiten in ons en geven we dit door aan onze kinderen.

HOE WORD JE DE BESTE VERSIE VAN JEZELF? 
Hiervoor hebben we de volgende gouden formule: Ontdek de voordelen van deze krachtige combinatie en maak samen de weg vrij voor een gelukkig leven als partners en ouders.

HUMAN DESIGN
blauwdruk van je leven

Met HUMAN DESIGN kijken we naar de blueprint van je leven, wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen, wat maakt jou uniek als mens en wat past het beste bij jou. Ook geeft het je inzichten in hoe je bent geconditioneerd, ofwel hoe je op onderbewust niveau bent geprogrammeerd. En het helpt je vervolgens op weg om de beste versie van jezelf te worden.

Als je je bewust wordt van je conditionering, brengt dat vaak herkenning maar ook pijn met zich mee. We willen het liefst zo snel mogelijk weg van de pijn, maar de ogen sluiten is nu geen optie meer. Wat we wel willen, is zo snel mogelijk ontwikkelen en onze shit opruimen. En daar is nu een oplossing voor, en niet zomaar één….

PSYCH-K®
transformatie op onderbewust niveau voor versnelde deconditionering

Gelukkig hebben we de geweldige tool: PSYCH-K®.  Dit is een techniek uit de energetische psychologie, om het groeiproces te versnellen. De K staat voor Key, PSYCH voor mind. Het is dus de sleutel tot je mind, beter gezegd, tot je onderbewustzijn, waar al die programma’s zijn opgeslagen.

Op een eenvoudige en tevens zeer effectieve manier, veranderen we met PSYCH-K® jouw verouderde, belemmerende overtuigingen in nieuwe, ondersteunende overtuigingen. Maar ook angsten & fobieën verdwijnen hiermee uit je leven.  Daarnaast kunnen we trauma’s uit dit leven en uit de familielijn verwerken.

Deze magische combinatie tussen Human Design & PSYCH-K® zorgt voor werkelijke

VRIJHEID & GELUK in je leven!

Werkelijke transformatie

Rewrite your mind met PSYCH-K®

Wetenschapper Bruce Lipton (celbioloog) laat zien hoe jouw onderbewuste overtuigingen je leven beheersen.  

En nog belangrijker: Hoe je je kunt verlossen van je belemmerende overtuigingen, die jouw manifestatiekracht in de weg staat.

‘’If you will change, the world will change for you"

- Jim Rohn

Deze personen gingen je voor…

Gouden formule
Moeiteloos Jezelf & Samen
(2 personen)

3 maanden traject

2.997 incl. btw
 • Introductiesessie - 2 uur (samen)
 • Human Design Analyses
 • Relatie Human Design Reading & Coaching - dag (samen)
 • PSYCH-K® transformatie sessies - Ieder: 2x halve dag (individueel) overtuigingen, stress, angsten, familiesysteem in balans
 • Relatiebooster sessie - 2 x 4 uur (samen)
 • Live

Onlangs heb ik als Human Design coach en PSYCH-K facilitator een stel mogen begeleiden bij hun ontwikkeling. Het was een prachtige en bijzondere ervaring voor ons allemaal.

Door deze coaching combinatie kregen ze niet alleen meer inzicht in zichzelf en elkaar, maar ook in de dynamiek tussen hen als ouders en toekomstige opvoeders. Ze leerden hoe ze als een team kunnen werken om hun kind de best mogelijke start in het leven te geven.

Tijdens de sessies hebben we ontdekt dat de man geconditioneerd was op het gebied van geld en succes, terwijl de vrouw moeite had om haar eigen grenzen aan te geven. We hebben ze geleerd hoe ze zich kunnen deconditioneren met PSYCH-K en hoe ze meer in lijn kunnen komen met hun eigen unieke Human Design.

Het was geweldig om te zien hoe ze groeiden en bloeiden tijdens dit proces. Ze ontdekten meer over zichzelf en elkaar, en leerden hoe ze beter kunnen communiceren en samenwerken. Dit was vooral belangrijk voor hen omdat ze binnenkort een kindje verwachten.

Als coach was is blij om te zien hoeveel waarde zij hechten aan hun eigen groei en ontwikkeling, en hoe ze bereid zijn om te investeren in zichzelf en in hun toekomstige gezin.

Ik ben trots op wat ze hebben bereikt en kan niet wachten om ze verder te begeleiden op hun reis als ouders en als individuen.

Petra

FAQ's

PSYCH-K® is een eenvoudige, maar effectieve methode om belemmerende overtuigingen op onderbewust niveau te transformeren naar ondersteunende overtuigingen. Het kan zelfs helpen om stress tot op celniveau uit het lichaam te verwijderen. De behaalde resultaten zijn over het algemeen blijvend, waardoor het een waardevolle investering kan zijn in je eigen welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

PSYCH-K® is een methode die werkt met het onderbewuste deel van onze geest. Het onderbewuste deel van onze geest bestuurt veel van onze automatische reacties en gedragingen, zoals onze overtuigingen, gewoonten, emoties en reacties op bepaalde situaties. PSYCH-K® gebruikt spiertesten en lichamelijke oefeningen om de linker- en rechterhersenhelft met elkaar in balans te brengen en nieuwe ondersteunende overtuigingen te integreren in ons onderbewustzijn. Deze nieuwe overtuigingen vervangen oude, belemmerende overtuigingen die ons belemmeren in ons dagelijks leven. Het doel van PSYCH-K® is om onze onderbewuste overtuigingen op één lijn te brengen met onze bewuste doelen, zodat we gemakkelijker succes en voldoening in ons leven kunnen bereiken.

PSYCH-K® werkt transformerend op onbewust niveau omdat het gebruikmaakt van methoden die de linker- en rechterhersenhelft in balans brengen en de communicatie tussen beide helften verbeteren. Het is namelijk zo dat ons bewuste denken voornamelijk gecontroleerd wordt door onze linkerhersenhelft, terwijl ons onderbewuste denken voornamelijk gecontroleerd wordt door onze rechterhersenhelft. Onze onderbewuste overtuigingen en patronen zijn vaak diepgeworteld en hebben een sterke invloed op ons gedrag en ons leven, zonder dat we ons daar altijd bewust van zijn.

Door het gebruik van spiertesten en het uitvoeren van balanshoudingen, creëert PSYCH-K® een staat van “whole-brain integration”, waarbij beide hersenhelften samenwerken. Hierdoor kan er een diepere toegang tot het onderbewuste worden verkregen en kunnen belemmerende overtuigingen en patronen worden getransformeerd naar ondersteunende overtuigingen en gedragingen. Deze veranderingen kunnen zeer krachtig zijn en blijvende effecten hebben.

Ben jij bereid om jouw beperkende overtuigingen los te laten en te transformeren naar ondersteunende overtuigingen? Sta jij open voor het werken met het onderbewustzijn om jouw persoonlijke groei en ontwikkeling te bevorderen? Dan is PSYCH-K® geschikt voor jou! Deze methode kan op verschillende gebieden worden toegepast, zoals persoonlijke ontwikkeling, relaties, gezondheid, werk, en meer. PSYCH-K® is een effectieve methode voor mensen die snel en blijvende veranderingen willen realiseren in hun leven.

En het beste van alles is dat je niet goed ter been hoeft te zijn om de sessies bij te wonen. Deze kunnen namelijk zowel face-to-face als online plaatsvinden.

Een Balans is een techniek binnen PSYCH-K® waarbij je een optimale verbinding creëert tussen de twee hersenhelften. Hierdoor kun je het onderbewustzijn herprogrammeren met ondersteunende overtuigingen en percepties die jou helpen je doelen te bereiken. 

Met deze techniek kun je afrekenen met het gevoel van tegelijkertijd op de rem en het gaspedaal trappen, en rechtstreeks naar je doel gaan.

Bij PSYCH-K® wordt er gewerkt met een veiligheidsprotocol om ervoor te zorgen dat alle doelen en nieuwe overtuigingen die je integreert veilig en geschikt zijn voor jouw persoonlijke leven.

Voordat er nieuwe doelen of overtuigingen worden geïntegreerd, wordt er door middel van een spiertest bij je Hogere Bewustzijn gecontroleerd of het veilig is om deze te integreren. Jij hebt te allen tijde de controle over welke onderwerpen je wilt aanpakken.

Elk doel gaat door het veiligheidsprotocol voordat het op onbewust niveau wordt geïntegreerd, waardoor PSYCH-K® geen schade kan veroorzaken. Dit is één van de redenen waarom ik zo enthousiast ben over dit proces!

Als jij belemmerende overtuigingen hebt die impact hebben op je gezondheid en welzijn, dan kan PSYCH-K® je helpen deze te transformeren. Het is belangrijk om te weten dat PSYCH-K® een aanvulling is op reguliere medische behandelingen en/of medicijnen en geen vervanging daarvan.

Er is een duidelijke biologische interactie tussen lichaam en geest, en door middel van PSYCH-K® kun jij je natuurlijke zelfherstellende vermogen activeren. Houd er rekening mee dat het resultaat van PSYCH-K® afhankelijk is van jou en jouw conditie en dat we daarom geen specifiek resultaat kunnen garanderen.

Als jij klaar bent om verder te gaan in je leven en samen een nieuwe staat van welzijn te creëren, dan kun je een sessie bij mij inplannen. Ik help je graag bij het transformeren van jouw belemmerende overtuigingen en het verbeteren van jouw welzijn.

Tijdens een PSYCH-K® sessie beginnen we met een gesprek van ongeveer 10 minuten om jouw doelen en verwachtingen te bespreken.

Vervolgens onderzoeken we welke belemmerende overtuigingen op onbewust niveau aanwezig zijn en die jouw vooruitgang belemmeren.

Daarna doorloop ik samen met jou het proces om deze overtuigingen om te zetten naar ondersteunende overtuigingen die jouw doelen ondersteunen.

Tot slot help ik jou bij het opstellen van een actieplan om de nieuwe overtuigingen in de praktijk te brengen.

Bij PSYCH-K® streven we ernaar om één sessie per onderwerp te behandelen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld in 1,5 uur werken aan het overwinnen van een angst of het verbeteren van je eigenwaarde.

De resultaten van de sessie kunnen direct merkbaar zijn, maar het kan ook zijn dat de verandering pas de volgende dag of later in de week duidelijk wordt.

Wanneer je de effectiviteit van PSYCH-K® hebt ervaren, zul je vanzelf meer mogelijkheden zien om verbeteringen aan te brengen in verschillende aspecten van je leven. Waarom zou je het niet doen? Creëer je eigen opwaartse spiraal en blijf groeien!

Na de eerste sessie zul je het effect van PSYCH-K® in je dagelijks leven opmerken. Zodra je de positieve verandering begint te ervaren, kun je een tweede sessie plannen. Over het algemeen is het aan te raden om het proces 2 tot 3 weken te laten ontwikkelen voordat je de volgende sessie boekt.

Het kan zijn dat er na het verwerken van een bepaald thema ook neveneffecten optreden en er veranderingen optreden in andere gebieden van je leven.

Wanneer je volledig toewijdt aan het kiezen van een nieuwe richting in je leven, zal het universum deze keuze ondersteunen en je helpen je doelen te bereiken.

Je kunt zelf kiezen wat voor jou het meest comfortabel is. Je hebt de keuze tussen een sessie in persoon bij ons in Vught, of een sessie via Zoom.

Als je kiest voor een online sessie, zorg er dan voor dat je een rustige omgeving hebt met een goede internetverbinding waar je je op je gemak voelt en ongestoord 1,5 uur kunt zoomen.

Vooral de eerste keer geef ik zelf de voorkeur aan een live sessie. Je doorvoelt dan het hele proces wat jou nog beter in je kracht zal zetten.

Bij een online PSYCH-K® sessie wordt er via een proces genaamd plaatsvervanging een koppeling gemaakt tussen onze systemen. Hierdoor kan ik op afstand de spiertesten uitvoeren voor jou. Het veranderingsproces voer jij zelf uit. Het mooie van online sessies is dat ze net zo eenvoudig, krachtig en effectief zijn als sessies op locatie.