Snel & blijvend

bevrijd van angst!

Hoogtevrees, spreken in het openbaar of angst voor spinnen? Bindingsangst, spreekangst of angst voor de tandarts? Iedereen is wel ergens bang voor.

Beperkt deze angst je om dingen te doen die je graag zou willen doen? Beinvloed angst jouw leven op een negatieve manier? Ben jij er klaar voor om je voorgoed te bevrijden van je angst(en)? En dit ook nog een snelle en efficiente manier?

Ik ga je precies uitleggen wat onze unieke manier van coaching zo succesvol maakt en waarom onze klanten vaak vrolijk fluitend (of huppelend) de deur uitlopen.

Heb jij alles al geprobeerd om van je angst af te komen maar heeft het allemaal geen effect? Lees dan vooral verder. Ik leg je straks ook uit wat onze coaching NIET is. Je zult er verstelt van staan, want dat zorgt ervoor dat onze klanten zo blij zijn.

Hoe zou het zijn om

onbevreesd door het leven te kunnen?

Angst bepaalt nu voor een groot deel je leven. Hoe je ook je best doet… angst beperkt je in je vrijheid! Bewust of onbewust probeer je altijd situaties te vermijden om de confrontatie met je angsten te ontlopen. Stel je eens voor dat dat niet meer hoeft?

Wat zou er veranderen in je leven als:

Dit is

Video met het verhaal uit deze pagina van Petra/Paul

‘Dat angst mijn levensgeluk belemmerde, heb ik zelf aan den lijve ondervonden. Doordat ik hoogtevrees had, stond ik tijdens actieve familie uitjes vaak aan de zijlijn. In de Efteling liep ik met een grote boog om de achtbanen in Ruigrijk heen. Doodsbenauwd kreeg ik het bij de gedachte om de Eiffeltoren te beklimmen. Op vakantie hield ik mijn adem in als we door de bergen reden, laat staan dat ik op wintersport durfde, terwijl mijn partner dat heel graag zou willen.

Ik baalde er enorm van dat ik me er niet overheen kon zetten. Elke keer dacht ik weer dat ik deze keer wel sterk genoeg zou zijn om de strijd te winnen, maar op het moment suprême verstijfde ik telkens weer en vaak stond ik te huilen van ellende. Daarbij voelde ik me ook nog een blok aan het been voor mijn kinderen en partner, die wel heel erg houden van actieve uitjes. Ik had er alles voor over om mijn angst voorgoed achter me te laten en vrij te kunnen genieten.'

- Petra Donkers, oprichtster van The Best You Can Be Academy

Wat

is angst?

Lorem Ipsum

Waarom

angst helder denken onmogelijk maakt?

Angsten hebben allemaal één ding gemeen: je onderbewustzijn ervaart die angstsituatie als levensbedreigend. Zelfs als je er alleen maar aan denkt. Je dromen, wensen en doelen zijn niet meer belangrijk. Als je je bedreigd voelt kun je simpelweg niet meer helder kunt denken. Hoe kan dat?

In angst kun je alleen nog maar vechten, vluchten of verstarren. Dit wordt bepaald door de zenuwcentra in je lichaam. Zenuwcentra zorgen voor het aansturen van je organen en het activeren van hormonen. En je hormonen bepalen je gedrag.

Je hebt meerdere zenuwcentra. Welk zenuwcentrum actief is, wordt bepaald door jouw stemming en ieder zenuwcentrum bepaalt op zijn eigen unieke manier hoe jij op dat moment functioneert

Wat gebeurt er als je ontspannen bent?
Je hebt bewust controle over je denken en gedrag. Je bent goed in staat om de dagelijkse dingen te doen en nieuwe dingen te leren. Je bent sociaal en staat open voor communicatie. In dit geval is het parasympathisch zenuwstelsel dominant. Dit is de toestand waarin je het overgrote deel van de tijd zou moeten functioneren. Tenminste dat zou wel zo moeten zijn.

Wat gebeurt er bij angst?
Bij angst wordt je hele lichaam in staat van opperste paraatheid gebracht om jou uit een levensbedreigende situatie te redden. Hierop heb je met je denkende geest geen invloed meer, denken zou teveel kostbare tijd kosten. Op het moment dat er een tijger uit de bosjes komt, heb je al je kracht nodig om te vluchten. Je wordt “bevangen door angst”.

Bij angst wordt namelijk het sympathisch zenuwstelsel dominant. Je lichaam maakt gebruik van andere zenuwen. Nadenken hoeft even niet meer en het bewustzijn wordt grotendeels buitenspel gezet. Als het sympathisch zenuwstelsel dominant is, vernauwen je aderen in je bovenlijf zich omdat het bloed nodig is in de aderen van je armen en benen, die zich dan verwijden. Hierdoor krijg je meer kracht om te vechten of te vluchten. Je pupillen verwijden zich ook waardoor je alerter wordt en sneller kunt reageren. De aderen in je hersenen in je voorhoofd vernauwen en in je achterhoofd verwijden de aderen in je hersenen zich. Hierdoor kun je niet meer helder denken, maar je motorische deel van je hersenen wordt juist wel gevoed. Dit zorgt voor betere controle over je ledematen.

Helder denken & handelen zijn niet meer mogelijk.
Door het activeren van het andere zenuwstelsel gebeurt er dus daadwerkelijk iets in je lichaam, waardoor je de bewuste controle kwijt raakt, jezelf niet meer in de hand hebt en er nog maar 3 opties overblijven: Vechten, vluchten of verstijven.

Gewoon

even doorbijten?

'Steeds weer als ik ergens naartoe ging waarbij de hoogte een probleem zou kunnen worden, dacht ik: “Vandaag ga ik het gewoon doen. Hoe bang ik ook ben, vandaag zet ik me eroverheen.” Helaas… het lukte me nooit.'

Hoewel je anders zou willen, heb je bij grote angst niet meer dan deze 3 keuzes: vechten, vluchten of verstarren.

De optie om sterk te zijn en je angst te overwinnen is compleet verdwenen.
Tijdens het ervaren van hevige angsten is helder denken en handelen dus onmogelijk. De angst doet je verstijven en het enige wat je wilt is vluchten om jezelf van je angst te ontdoen.

Ondanks dat jouw situatie in werkelijkheid meestal verre van levensbedreigend is, ervaar jij wel pure doodsangst. Elke keer als je weer in eenzelfde situatie doodsangst voelt, wordt de angst sterker en daarmee de weg naar bevrijding langer.

Zodra het sympathisch zenuwcentra dominant wordt en de scepter zwaait, kun je alleen nog maar de angst ondergaan en kiezen uit de 3 opties: vechten, vluchten of verstijven. Jezelf met de angst confronteren en er doorheen gaan werkt soms alleen bij een lichte angst, waarbij het parasympatisch zenuwstelsel dominant blijft. 

Het is dus maar zelden een optie omdat bij angst het sympatisch zenuwstelsel ons belemmert om bewust te kiezen.

Erover

praten dan?

 

Ook bezoekjes aan hulpverleners om te praten over je angst met het doel om je te bevrijden werken niet. Want praten doe je vanuit je bewustzijn bij een actief parasympatisch zenuwstelsel maar daar zit het probleem helemaal niet. Het zit in je onderbewustzijn en bij angst is het sympatisch zenuwstelsel actief, waardoor je niet meer helder kunt denken, je bent overgenomen door angst. 

Gelukkig

is er een escape!

Angst is vaak niet reëel. Bewust weet je vaak wel dat je angsten niet reëel zijn of zelfs nergens op slaan. Je bent zelfs al bang als je alleen maar aan de situatie DENKT. Dat is toch onvoorstelbaar? Hoe kan dat nou?

Ik zal het uitleggen aan de hand van een voorbeeld:
Als je over een brug fietst waar zware vrachtwagens met oplegger overheen denderen, dan is het zeer onwaarschijnlijk dat de brug gaat bezwijken onder jouw gewicht. Je bewuste denken kan dit heel gemakkelijk relativeren. Toch zijn er mensen die niet over zo’n brug durven te fietsen en het ook echt niet gaan doen. Het blijkt dat je onderbewustzijn helemaal niets kan relativeren.

Programma’s in je onderbewustzijn
Angsten zijn programma’s in je onderbewustzijn. Je kunt je onderbewustzijn vergelijken met een emotieloze machine die alleen maar programma’s kan uitvoeren die eerder zijn opgeslagen.

Hoe zijn die programma’s ontstaan?
De programma’s in je onderbewustzijn zijn voornamelijk in je eerste 7 levensjaren gevormd. Voor kinderen tot 7 jaar lopen fantasie en werkelijkheid door elkaar heen, hun hersenen werken in Theta staat. In deze staat worden programma’s direct opgeslagen in het onderbewustzijn. Op deze wijze leren kinderen supersnel.

Hoe gaat dat in z’n werk?
Als kind heb je na het je vingers branden aan de hete kachel het programma opgeslagen dat je de kachel niet meer aanraakt als die brand. Zodra je in een situatie komt die lijkt op de situatie van een opgeslagen programma, dan start in een splitsecond dat programma. In het geval dat een kind weer een hete kachel ziet, start het programma en blijft hij op veilige afstand. Een heel nuttig programma.

Geen verschil 
Als kind sla je angstprogramma’s van anderen echter net zo gemakkelijk op als bekrachtigende programma’s. Je bent dan nog niet in staat te filteren, je neemt alles voor waar aan en slaat alles wat je hoort, en vooral ook wat je om je heen ziet, letterlijk op in je onderbewustzijn. Hierdoor is 70% van de opgeslagen programma’s niet ondersteunend of zelfs ronduit saboterend voor de rest van het leven.

Stel dat je moeder helemaal in paniek raakt als ze een brug over moet. Als jij als kind die wilde paniek van je moeder hebt gezien en gevoelt, is de kans groot dat jij in je onderbewustzijn een programma overneemt, waarin je bruggen als levensbedreigend ervaart.

In een situatie waarbij je een brug ziet, start het bruggen angst programma waardoor jij doodsangst voelt. Het sympathisch zenuwstelsel wordt dominant, wat betekent dat je direct de bewuste controle over jezelf verliest, en je alleen maar kunt vluchten, vechten of verstijven.

Traumatische ervaringen
Ook door traumatische ervaringen worden programma’s direct opgeslagen in je onderbewustzijn. Dit kan op elke leeftijd gebeuren. Het zou kunnen dat je na een overval een angst programma hebt opgeslagen waardoor je bijvoorbeeld bang wordt als je een man met een zwarte pet op ziet.

'Zo is het hoogtevrees programma bij mij ontstaan doordat mijn moeder hoogtevrees had. Als klein meisje zag ik dat mijn moeder van hoogtes in paniek raakte, waardoor ik de overtuiging had aangenomen dat hoogtes levensbedreigend zijn. Telkens als ik geconfronteerd werd met hoogtes, werd dit programma geactiveerd..'

Ingebakken
Programma’s die eenmaal zijn opgeslagen in het onderbewustzijn, kunnen na het 7e levensjaar niet meer zomaar veranderd worden. Dat is ook niet de bedoeling. Het programma ‘lopen’ is tijdens de eerste 2 levensjaren afgerond en heb je in principe je hele leven nodig. Als programma’s gemakkelijk te verwijderen of te wijzigen zouden zijn, zou je steeds weer opnieuw basale dingen moeten leren. Het onderbewuste gaat ervan uit dat alle programma’s een leven lang nodig zijn en worden er daarom goed ingebakken.

Hoe verander je programma’s op latere leeftijd? 
Na je 7e levensjaar kun je programma’s nog wel veranderen of toevoegen aan je onderbewustzijn door herhaling. Zo leer je bijvoorbeeld tijdens autorijles hoe je een auto bestuurt door een flink aantal uren te oefenen. Door herhaling wordt autorijden geautomatiseerd en is het uiteindelijk een programma geworden. Heb jij je na een autorit wel eens afgevraagd hoe je gereden bent? Precies… je was er met je bewustzijn niet bij, je reed volledig op de automatische piloot en bent veilig aangekomen. Een goed programma dus.

Is herhaling dan een oplossing?
Kun je herhaling gebruiken om je angstprogramma te veranderen? Nee, want je kunt met een dominant sympathisch zenuwstelsel geen programma’s veranderen. Die bedrading is er niet. Het is tijdens een levensbedreigende situatie niet het tijdstip om iets nieuws te leren. Dus die functie bestaat niet. Het enige wat je kunt zijn de 3 welbekende opties.

Praatjes vullen geen gaatjes
Over je angsten praten helpt niet. Praten doe je vanuit je bewustzijn en met praten alleen verander je geen programma’s in je onderbewustzijn.

Toch was ik in één coachingsessie van mijn hoogtevrees af.

Nadat ik de hoogtevrees uit mijn onderbewustzijn had verwijderd, ben ik direct daarna vanaf de grond via een touwladder 6 meter omhoog geklommen een boom in. Vanaf een klein plateau rond de boom, ben ik volledig zonder enige angst langs een staalkabel naar een andere boom plateau gerutscht. Ik voelde me zo bevrijd, dat ik zelfs 1 hand durfde los te laten, en joelend van blijdschap naar mijn kinderen zat te zwaaien. En dit terwijl ik vooraf, alleen maar kon huilen van angst bij het idee dat ik langs die touwladder naar boven moest klimmen.

Ik heb op deze manier niet alleen hoogtevrees aangepakt, maar ook angst voor zingen voor publiek en angst voor rijden in een camper. Ik loop nu met groot gemak over een hangbrug boven een 100 meter diep ravijn, rijd met gemak rond in een camper van 6 meter lang, en zing vol overgave voor publiek, terwijl ik me heerlijk en bevrijd voel.

Geweldig vond ik het, en vervolgens heb ik de opleiding gevolgd om anderen te helpen zichzelf te bevrijden van angsten, belemmerende overtuigingen en nog veel meer.

Wat

is onze coaching NIET?

Zoals beloofd zou ik je uitleggen waarom onze coaching anders is dan andere coaching en juist daarom zo succesvol is. Dus allereerst het antwoord op de vraag: Wat is onze coaching NIET?

Waarom bepaald dit voor een groot deel het succes van onze coaching?
Omdat veel mensen al zoveel geprobeerd hebben wat uiteindelijk niet het gewenste resultaat oplevert. Omdat mensen moe worden van het praten over hun problemen. Dat het weten waar een angst vandaan komt, geen effect heeft gehad op het overwinnen van die angst. Dat tijd kostbaar is en mensen graag snel van hun angsten af willen en niet keer op keer opnieuw willen beginnen. Dat mensen echt wel weten dat iedereen uniek is, en dat een oplossing die voor iedereen geldt, vaak juist niet voor jou effectief is. 

Waarom

werkt onze coaching wel?

 Met onze unieke coachingstechniek kunnen we samen eenvoudig het angstprogramma vervangen voor een programma wat je wel wilt: bijvoorbeeld je veilig voelen, lef of plezier hebben.

Doordat het probleem in de kern wordt opgelost, dus in je onderbewustzijn, zijn de angsten meestal blijvend uit je leven verdwenen. Achteraf snap je werkelijk niet hoe het mogelijk is dat angst je leven zo heeft beïnvloed.

Wat

is Psych-K®?

PSYCH-K® is een verbluffend eenvoudige methode om angsten weg te nemen & belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau. Bovendien kan je met deze methode stress tot op celniveau uit je lichaam verwijderen. De resultaten zijn veelal blijvend.

Deze methode om snel en blijvend programma’s in je onderbewustzijn te transformeren heet Psych-K®. Je krijgt met Psych-K® tijdelijk toegang tot je onderbewustzijn net zoals een kind met zijn hersenen in Theta staat. Je kunt tijdens de sessie snel je angst-programma transformeren naar een programma wat je helpt in plaats van belemmert. Over het algemeen is één coaching sessie van anderhalf uur voldoende om verlost te zijn van een angst.

Zonder daadwerkelijk geconfronteerd te worden met de angstsituatie. Je kunt namelijk met onze unieke coachingstechniek het angst-programma eenvoudig vervangen voor een programma wat je wel wilt: bijvoorbeeld je veilig voelen, lef of plezier hebben.

Doordat de kern van het probleem wordt opgelost, zijn de angsten meestal blijvend uit je leven verdwenen. Achteraf snap je werkelijk niet hoe het mogelijk is dat angst je leven zo heeft beïnvloed.

Wat dan:

Omschrijving v/d ideale oplossing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

‘Quote Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.’ - Paul en Petra, oprichters van The Best You Can Be

Aanbod als oplossing aandragen: Jij gaat met hiermee....

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

‘VANAF HIER PAS SOCIAL PROOF TOEVOEGEN' - Wie?, wat doet deze persoon?

Samen waren we naar Dubai gevlogen, maar ik zou de volgende dag alleen terugvliegen.... De avond voor mijn terugvlucht zaten we met zijn drieën bij het hotel aan het water te eten en bespraken we de terugvlucht. Al snel merkten jullie dat ik dit (zacht uitgedrukt) “wel spannend” vond. En binnen enkele minuten stonden Petra & ik aan het water "balans' te doen.

Zo’n kleine 10 minuten later liepen we terug naar de tafel waar Paul zat. Het was zo bijzonder… een leegte waar eerst grote angsten en alleen maar gedachten zaten die rondgingen op het tempo van een flipperkast. En nu? Rust, kalmte, vertrouwen, dankbaarheid en het mogen genieten van alles. Ongelooflijk!

- Rick van Sanvoort

Hoe ziet een sessie eruit? ???

‘Citaat' - Wie?, wat doet deze persoon? VERHAAL VAN RICK & van anderen?

Bevrijd

je nu in 1,5 uur van de angst, die je leven in zijn greep heeft

Psych-K® is erop gericht om snel en effectief belemmerende programma’s te transformeren naar ondersteunende programma’s. In de meeste gevallen is één sessie voldoende om één angst thema af te ronden. Bij zeer gecompliceerde angsten veroorzaakt door trauma’s is heel soms een tweede sessie nodig.

Eindelijk

vrij van angst & vol lef

Snel, effectief & blijvend….

Je kunt net als ik allerlei soorten therapieën, coaching sessies of zelfs in het ergste geval naar een psychiater gaan.  De meesten doen echter aan symptoombestrijding, soms zelfs met medicijnen. Naast de vervelende bijwerkingen is symptoombestrijding nooit een echte oplossing. Bespaar jezelf een hoop tijd met zoeken, uitproberen en teleurstellingen door direct de kern aan te pakken, namelijk in je onderbewustzijn.

De investering voor de bevrijding van je angst bedraagt 187 euro voor 1 sessie. In de meeste gevallen is dit voldoende om een angst aan te pakken. Mocht je nog andere thema’s in je leven willen aanpakken dan kun je ook meerdere sessies in 1 keer boeken.

Wat

Garantie staat in de FAQ

lorem ipsum

Losse PSYCH-K® Sessie

Minimaal 1 thema
187 incl. btw
 • 90 minuten
 • Live of online
 • Blijvende transformatie

3 PSYCH-K® sessies

Minimaal 3 thema's
561
497 incl. btw
 • 3 x 90 minuten
 • Live of online
 • Blijvende transformatie
Meest gekozen

6 PSYCH-K® sessies

Minimaal 6 thema's
1122
897 incl. btw
 • 6 x 90 minuten
 • Live of online
 • Blijvende transformatie

FAQ's (verborgen bezwaren en vragen aanpakken

PSYCH-K® is een verbluffend eenvoudige methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau. Bovendien kan je met deze methode stress tot op celniveau uit je lichaam verwijderen. Resultaten zijn veelal blijvend.

PSYCH-K® is een multifunctioneel en multidisciplinair proces dat mensen helpt hun doelen in het leven te bereiken.

 • Met PSYCH-K® kan je beperkende overtuigingen, die de expressie van je volledige potentieel blokkeren, transformeren op onderbewust niveau.
 • Voor mensen met lichamelijke gezondheidsproblemen kan het een aanvulling zijn op de standaard medische behandeling. PSYCH-K® helpt het natuurlijke zelfhelende vermogen van lichaam en geest te activeren.
 • PSYCH-K® maakt gebruik van een speciale bewustzijnsstaat die beide hersenhelften tegelijkertijd activeert. Hiermee worden kanalen voor innerlijke spirituele begeleiding ‘geopend’. Met andere woorden, PSYCH-K® kan je helpen je spirituele evolutie enorm te versnellen.

Een PSYCH-K® Balans is het veranderingsproces dat ontworpen is om een ​​optimale verbinding  tussen de twee hersenhelften te creëren. Deze Hele Brein Staat is ideaal voor het herprogrammeren van het onderbewustzijn met nieuwe overtuigingen en percepties die essentieel zijn om je doelen te bereiken.

In plaats van het gevoel te hebben dat je één voet op de rem en één op het gaspedaal hebt, kun je je voet van de rem halen en rechtstreeks naar je doel gaan.

Om deze vraag volledig te beantwoorden, is het belangrijk om op te merken dat PSYCH-K® gebruik maakt van een veiligheidsprotocol. Voordat je doelen of nieuwe overtuigingen integreert controleren we bij je Hogere Bewustzijn of dit veilig en geschikt is in het licht van de bestemming van je leven. Dit doen we door middel van een spiertest.

Het antwoord is dus nee! Jij beslist welke onderwerpen je wilt aanraken. Daarbij gaat elk doel langs het veiligheidsprotocol voordat het op onbewust niveau wordt geïntegreerd. PSYCH-K® kan daarmee geen schade aanrichten. (Eén van de redenen waarom ik verliefd werd op dit proces!)

PSYCH-K® richt zich uitsluitend op het veranderen van overtuigingen, met als doel het natuurlijk, zelf-helende vermogen van lichaam en geest te activeren. Het is daarmee een aanvulling op, en geen vervanging voor reguliere medische behandelingen en/of medicijnen.

Aangezien er een aantoonbare biologische interactie is tussen lichaam en geest, kun je met PSYCH-K® alle onbewuste beperkende overtuigingen die die impact hebben op je gezondheid en welzijn, transformeren.

Omdat het resultaat grotendeels afhangt van jou en je conditie is het niet mogelijk om een specifiek resultaat te garanderen. Wel verbetert een conditie soms dramatisch door alleen PSYCH-K® te gebruiken.

Ben je klaar om verder te gaan in je leven en samen een nieuwe staat van welzijn te creëren, dan kun je een sessie inplannen.

Als je een bundel van meerdere sessie hebt geboekt en na de eerste sessie niet tevreden zijn, dan kun je de rest van de sessies kosteloos annuleren.

 • In de eerste 5-10 minuten leg je uit wat het probleem is dat je wilt oplossen of welk doel je wilt bereiken.
 • We vinden de onbewuste overtuigingen die cruciaal zijn voor het bereiken van je doel.
 • Ik begeleid je stap voor stap door het “Balans” proces, waardoor je de nieuwe overtuigingen in een paar minuten in je onderbewustzijn kunt vastzetten.
 • Ten slotte ontwikkel je een actieplan om de overtuigingen die je tijdens de sessie hebt geïntegreerd in de praktijk te brengen.

Wil je meer weten over PSYCH-K®, lees dan hier verder. Hierdoor kunnen we de hele sessie tijd besteden aan je doelen.

 

Ik raad aan om met één sessie te beginnen. Met PSYCH-K® hebben we, in tegenstelling tot andere methoden, meestal niet veel sessies nodig hebben om aan één specifiek onderwerp te werken.

Mogelijk merk je al veranderingen tijdens de sessie zelf, direct daarna of in de daarop volgende dagen. Het proces gaat automatisch door gedurende de uren, dagen en weken na de sessie.

Na de eerste sessie ga je het effect in je dagelijks leven observeren. Zodra je het effect begint op te merken, kan je beslissen of je nog een sessie nodig hebt en wanneer. Over het algemeen is dit niet eerder dan 2 tot 3 weken als je aan hetzelfde doel wilt blijven werken.

Ook aspecten die nauw met elkaar verband houden zullen veranderen. Je kunt ook veranderingen zien in andere aspecten van je leven. De resultaten kunnen je nog verassen!

Als je de moed hebt om je leven echt te transformeren, spant het hele universum samen om je te helpen die doelen te bereiken!

Waar jij je het prettigst bij voelt! Je kunt kiezen voor een sessie op locatie of een sessie via Zoom. Zoek bij een online sessie een rustige plek op waar jij je op je gemak voelt en waar je 1,5 uur niet gestoord wordt.

Alles is met elkaar verbonden. Daarom kunnen we met behulp van een proces dat plaatsvervanging heet, een koppeling tussen onze systemen maken. Op die manier kan ik op afstand de spiertesten voor jouw uitvoeren. Het veranderingsproces doe je zelf. Online PSYCH-K® sessies zijn even eenvoudig, krachtig en effectief als sessies op locatie.

Ja natuurlijk, laat het ons even weten en we zorgen voor een mooie waardebon.

Aanbod samenvatting & laatste CTA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.