Yes, you can!

The Best You Can Be

Stel je voor: een jaar waarin jij, alleen of beter nog, samen met je partner, een droomleven gaat vormgeven dat je stoutste verwachtingen overtreft. Dit spannende avontuur onderneem je samen met een exclusieve, kleine groep van maximaal zes gelijkgestemde ondernemers.

Het voordeel? In deze intieme setting krijg je persoonlijke aandacht en op maat gemaakte begeleiding, terwijl je leert van en groeit met elkaar, waardoor je sneller en effectiever je doelen bereikt.

Wij, Paul en Petra, nodigen je uit voor ‘Simply The Best’. In dit unieke jaarprogramma mengen we inspiratie, kennis en diepgaande transformatie. Dankzij de synergie van onze krachtige methodieken komen we sneller tot de kern en boeken we échte resultaten.

Dus, ben jij klaar om een grote stap te maken in je persoonlijke groei & gezondheid? Wij delen met liefde het beste van wat we hebben om jullie te helpen je diepste dromen en verlangens te realiseren. Durf te dromen, durf te groeien, en word samen met ons ‘Simply The Best’.

Simply The Best

Simply The Best

Bouw je droomleven, 1 jaar,
9 thema's, 1 bonus. Eén waanzinnige transformatie

Zit jij te popelen om een waanzinnig jaar vol persoonlijke groei te starten? Ons ‘Simply The Best’-programma is dé transformator voor je leven en liefdesrelaties. Paul en ik bundelen twintig jaar ervaring en wijsheid in krachtige thema’s, één voor elke magische maand van het jaar.

Dit is geen oppervlakkige oppepper; we mikken op echte, duurzame transformatie. En dat in een intieme setting met slechts een handvol andere toegewijde stellen, zodat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij verdient.

Klinkt dit als muziek in jullie oren? Stel je eens voor wat voor geweldige impact dit zal hebben, niet alleen op jullie persoonlijke leven maar ook op elke andere droom die jullie najagen. Let’s make magic together!”.  Ontdek hieronder de 12 levensveranderende thema’s.

Gelukkig met jezelf

Persoonlijke groei & innerlijke kracht.
Ontdek jouw authentieke zelf. Doorbreek mentale barrières en leef in lijn met wie jij werkelijk bent.

Leven in Flow

FLOW is de piekervaring die geluk en prestatie samenbrengt. Ervaar interne harmonie en verhoog je leervermogen voor een rijker, betekenisvoller leven.

Amour deluxe

Liefde, Romantiek & Intimiteit heruitgevonden
Laat de liefde opbloeien. Herondek elkaar en optimaliseer de dynamiek met je partner. Verdiep je relatie & straal.

Healthy for life

Blijf vitaal en jong.
Ontdek levensstijlgeheimen voor een lange, gezonde toekomst. Gezond van binnen, stralend van buiten.

Manifestatiekracht

De wet van de aantrekklingskracht, word een Magneet.
Trek moeiteloos positiviteit, succes een overvloed aan.

Magische communicatie

Spreek, Verbind, Schitter.
Word een meester in communicatie, zowel in je relatie als op het podium. Versterk je banden en laat je stem horen.

Jouw Passie

Waarvan gaat jouw hart sneller kloppen?
Zakelijk of privé? Hier vind je jouw brandstof voor succes, geluk & plezier.

De Opvoeding voorbij

Overwin belemmeringen uit je eigen jeugd en creëer een vruchtbare omgeving waarin jouw kinderen volledig tot bloei kunnen komen."

Carrière & Cashflow

Werk Slimmer, Niet Harder.
Tevreden met je carrière of toe aan iets nieuws? Optimaliseer je pad, bekijk jullie taakverdeling of open deuren naar passief inkomen. Boost je zakelijk succes.

Bonussen

Speciaal voor jou

Sexy Time

Intimiteit Zonder Taboes.
Duik dieper in sensualiteit en verbinding. Verbeter je seksleven en laat de passie weer sprankelen in je relatie. T.w.v. priceless

Simply The Best

Ontmoet jouw facilitatoren: Paul & Petra

Klaar voor een magische reis van transformatie? Wij begeleiden je graag.

Paul: “Als gezondheidsexpert ben ik er helemaal op gericht om je te helpen Forever Young & Healthy te blijven. We duiken samen in de kracht van Flow en Manifestatie, en ik deel met jullie hoe je een carrière en financiële stroom opbouwt die echt bij je past. Oh, en laten we de onderwerpen Sexy Time en Ouderschap in Harmonie zeker niet vergeten!”

Petra: “Met mijn expertise in Human Design en PSYCH-K® help ik je jouw unieke zelf beter te begrijpen en te leven volgens je eigen design. We werken aan je mindset en sociale vaardigheden, en ik help je je passie of levensmissie te vinden. We gaan samen grenzen verleggen, zowel in je sociale leven als in de liefde.”

Samen brengen we het beste van beide werelden: de magische combinatie van mannelijke en vrouwelijke energie. We vormen een holistisch team dat klaarstaat om jullie op een persoonlijke en diepgaande manier te begeleiden.

Dus, zijn jullie klaar om het beste uit jezelf te halen en een fantastisch leven te leiden? Met ons aan je zijde is dit het perfecte moment om te starten!

Paul & Petra

Ontdek de kracht van 'Simply The Best'

Voor Wie Is Het?

Als je een jongvolwassen topondernemer bent met een honger naar meer – meer liefde, meer succes, meer voldoening – dan is dit traject voor jou en je partner. 

Dit is jouw springplank naar een diepgaande transformatie. Zet je schrap voor een jaar vol groei, leerervaringen en betekenisvolle verbindingen. De beste versie van jullie beiden staat klaar om ontdekt te worden.

Het Mooiste Geschenk

Zet jezelf op de eerste plaats en investeer in wat echt telt: jij! Geef jezelf het cadeau van persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Het wordt een jaar om nooit te vergeten en de beste versie van jezelf staat te popelen om ontdekt te worden.

Wat Levert Het Je Op?

Je zet een grote stap richting een leven vol zelfkennis, voldoening en balans. Je krijgt helder wie je bent en wat je wilt, wat een positieve impact heeft op je relaties – met je partner, je kinderen en in je sociale kring.

Door actief aan jezelf te werken, doorbreek je belemmerende patronen en zelfsabotage die je in het verleden hebben tegengehouden. Bovendien krijg je de kans om betekenisvolle vriendschappen op te bouwen met mensen die net als jij streven naar het beste in het leven. Kortom, dit traject is jouw springplank naar een rijker, voller leven.

Simply The Best

Leef Voluit: Gezondheid, Geluk & Succes in Balans

Je aandacht op slechts één levensgebied richten, zoals financiën, zorgt ervoor dat andere belangrijke aspecten verwaarloosd worden. Relaties, gezin en vriendschappen komen onder druk te staan. Door een holistische aanpak, waarin je prioriteit geeft aan álle levensthema’s, creëer je een omgeving waarin je echt gelukkig kunt zijn. En geloof ons, als je eenmaal de kunst van het manifesteren en de wet van aantrekkingskracht onder de knie hebt, wordt zelfs dat lastige financiële vraagstuk een stuk hanteerbaarder.

Wij stellen voorop dat gezondheid je grootste rijkdom is. Zonder goede gezondheid valt de rest in het niet. Met onze methode leer je ook de geheimen om langdurig gezond en vitaal te blijven.

Ben je er klaar voor?

Zin in een keerpunt in je leven? Dit is jekans! Meld je aan voor ons jaartraject en maak een geweldige sprong naar je ultieme geluk en succes. Samen gaan we aan de slag om het beste in jouz= naar boven te halen. Wacht niet langer, schrijf je nu in en voel de vibe! Dit is het begin van een nieuw hoofdstuk in je leven.

 

Deze training is echt GOUD! Het besef dat het leven je niet overkomt, maar zelf kunt bepalen is echt onbetaalbaar! Ik ben veel beter naar mezelf gaan luisteren. Nieuwe inzichten en geweldige tools leidden tot fundamentele veranderingen in het leven van mij en mijn vriendin. Life changing! Deze kennis is geweldig om mee te nemen in de opvoeding van je kinderen.

Tommy Martens, 27 jaar - Zelfstandig ondernemer

Voordelen voor couples

Wanneer je als koppel deelneemt aan het jaarprogramma, brengt dit verschillende voordelen met zich mee:

  1. Gezamenlijke Groei: Samen het programma doorlopen zorgt voor een unieke kans om als stel te groeien. Jullie ontwikkelen niet alleen individueel, maar ook samen, wat leidt tot een diepere verbinding en begrip van elkaar.

  2. Gedeelde Visie: Door samen aan jullie dromen en doelen te werken, creëren jullie een gedeelde visie voor de toekomst. Dit bevordert harmonie en richting in jullie relatie.

  3. Ondersteuning en Motivatie: Elkaar steunen door de uitdagingen van het programma heen versterkt jullie band. Jullie kunnen elkaar motiveren en aanmoedigen, wat leidt tot meer doorzettingsvermogen en succes.

  4. Beter Communiceren: Het programma biedt tools en technieken om effectiever te communiceren. Dit verbetert niet alleen jullie relatie maar helpt ook in het navigeren van toekomstige uitdagingen.

  5. Wederzijds Begrip en Empathie: Door samen deel te nemen, krijgen jullie inzicht in elkaars sterktes, zwaktes en perspectieven. Dit bevordert empathie en wederzijds begrip.

  6. Consistente Toepassing: Wanneer beide partners de geleerde principes en strategieën begrijpen, kunnen ze deze consequent toepassen in hun dagelijks leven en in hun ondernemingen, wat leidt tot meer cohesie en effectiviteit.

Kortom, samen deelnemen aan het jaarprogramma biedt een krachtige kans om jullie relatie te versterken, jullie persoonlijke en gezamenlijke doelen te realiseren, en een fundament te leggen voor een duurzame en vervullende toekomst.

‘Het is bijna onvoorstelbaar wat deze lifestyle ons hele gezin heeft gebracht. We hebben rust in ons hoofd, vertrouwen in ons leven, meer succes dan ooit en boven alles een overvloed aan geluk en gezondheid. Nu is het tijd om nog veel meer mensen hiermee in aanraking te laten komen!’

Paul en Petra, oprichters van The Best You Can Be

Dit krijg je tijdens het jaarprogramma Simply the Best

‘Het is bijna onvoorstelbaar wat deze lifestyle ons hele gezin heeft gebracht. We hebben rust in ons hoofd, vertrouwen in ons leven, meer succes dan ooit en boven alles een overvloed aan geluk en gezondheid. Nu is het tijd om nog veel meer mensen hiermee in aanraking te laten komen!’

Paul en Petra, oprichters van The Best You Can Be

Een investering die zichzelf terugbetaalt

Het “Simply The Best” traject is meer dan een persoonlijke groeireis; het is een investering in je toekomst als ondernemer. De vaardigheden, inzichten en connecties die je opdoet, zullen niet alleen je persoonlijke leven verrijken, maar ook je onderneming naar nieuwe hoogten tillen.

Deze holistische benadering zorgt ervoor dat het programma zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt. Je investeert in jezelf, en de return on investment zie je zowel in je privéleven als in je zakelijke succes. Het is de perfecte stap voor diegenen die streven naar een leven en een carrière in balans, vol passie en voldoening.